Myślę jak jeszcze nigdy wcześniej jeśli chodzi o ten transfer i jego efekt.Trzeba myslec pozytywnie[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️
reklama
Marzycielka7
Fanka BB :)
No wiec u mnie 8 jajeczek teraz tylko czekac na rezultaty
Trzymam
[emoji110][emoji110][emoji110]
Marzycielka7
Dr powiedziała że narazie mam się nie cieszyć tak... bo wszystko jest możliwe teraz.
Boję się dziękować, ale dziękuję Wam Kochane za wsparcie i trzymamy się dalej.
Trzeba być dobrej myśli i tego ze kropeczek da radę i przemieni się w silne dzidzi [emoji120][emoji2]
Marzycielka7
Dziewczyny u mnie dalej nie wiadomo co i jak, endo po zaprzestaniu encotronu na ładną strukturę, ale jest cieńsze, 7.6 mm, w sobotę było 7.9mm (niby błąd pomiaru, ale ja wolę myśleć, że po prostu coś jest nie tak). Pani ginekolog dołożyła mi estradiol w plastrach, 2 co dwa dni, i za dwa dni znowu USG. W pracy mnie zabiją......ale cóż
Teraz najważniejsza jesteś Ty... praca ważna ale zawsze można ja zmienić
annemarie
Myślę jak jeszcze nigdy wcześniej jeśli chodzi o ten transfer i jego efekt.
Bo sa sytuacje w zyciu na ktore juz nie mamy wplywu... ma walnac to walnie,po co sie podwojnie dolowac.Swoja droga po 12 latach... gdyby teraz cos bylo nie tak, to piszemy zazalenie hurtowe do tego na gorze[emoji6]
Justyska13
Kurcze czyli jednak encorton psuje endo. Dobrze wiedziec. Kazda z nas bedzie teraz ostrozna. Sylwia ja sadze ze moze uda się przy tych plastrach, aczkolwiek nie znam dokonca dzialania plastrow. Trzeba byz dobrej mysli.Dziewczyny u mnie dalej nie wiadomo co i jak, endo po zaprzestaniu encotronu na ładną strukturę, ale jest cieńsze, 7.6 mm, w sobotę było 7.9mm (niby błąd pomiaru, ale ja wolę myśleć, że po prostu coś jest nie tak). Pani ginekolog dołożyła mi estradiol w plastrach, 2 co dwa dni, i za dwa dni znowu USG. W pracy mnie zabiją......ale cóż
Pojechałam z mamą do kliniki. I byłam zrezygnowna. A Tu Pani do mnie " Pani Sylwio, jest dobrze " i co ?
W płacz że po 12 latach taki cud.
Gratulacje!!!!!!
Cudownie!!!
[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Wracam[emoji4] z moim kropkiem oby dwa przetrwały, jeden zamrozili [emoji4] chwilo, trwaj przez 9 miesięcy,!!
Super, niech sie ladnie zagniezdza u mamusi [emoji5][emoji5][emoji5]
No wiec u mnie 8 jajeczek teraz tylko czekac na rezultaty
No i widzisz, piekny wynik, myslimy pozytywnie!! [emoji3]
reklama
Dziewczyny u mnie dalej nie wiadomo co i jak, endo po zaprzestaniu encotronu na ładną strukturę, ale jest cieńsze, 7.6 mm, w sobotę było 7.9mm (niby błąd pomiaru, ale ja wolę myśleć, że po prostu coś jest nie tak). Pani ginekolog dołożyła mi estradiol w plastrach, 2 co dwa dni, i za dwa dni znowu USG. W pracy mnie zabiją......ale cóż
Jeszcze wszystko moze sie pozytywnie skonczyc! Obys pozytywnie sie zaskoczyla,
I za to mocne kciuki!!
Podziel się: