reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Pojechałam z mamą do kliniki. I byłam zrezygnowna. A Tu Pani do mnie " Pani Sylwio, jest dobrze " i co ?
W płacz że po 12 latach taki cud.
Gratulacje [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Wracam:) z moim kropkiem:wink: oby dwa przetrwały, jeden zamrozili :) chwilo, trwaj przez 9 miesięcy,!!
Powodzenia [emoji3590][emoji3590]

Mialam to samo z pierwsza ciaza, zrobilam test a tam tylko jedna kreska ale pomyslalam ze nastrasze mojego jeszcze wtedy chlopaka ze jestem w ciazy i poszlam i mowie ze jestem w ciazy, ze masakra a on jestes pewna a ja tak pokaze ci test i mysle wkrece go ze C to ciaza przeciez facet sie nie zna, wyciagam test ze smietnika a tam druga blada kreska, nogi sie podemna ugiely. To bylo na studiach i dziecko nie bylo nam na reke w tym czasie ale dzis mysle ze to byl najwiekszy dar od losu. Bylo czasem mega ciezko ale dalismy rade ❤️ Dzieki niej nie zwariowalam Przez te wszystkie lata nieudanych starn pozniej.
Piękna historia:) Ta mój P też dziś czytał że błędny wynik A trzymal test od drugiej mańki :-D

Dziewczyny u mnie dalej nie wiadomo co i jak, endo po zaprzestaniu encotronu na ładną strukturę, ale jest cieńsze, 7.6 mm, w sobotę było 7.9mm (niby błąd pomiaru, ale ja wolę myśleć, że po prostu coś jest nie tak). Pani ginekolog dołożyła mi estradiol w plastrach, 2 co dwa dni, i za dwa dni znowu USG. W pracy mnie zabiją......ale cóż

Dziewczyny u mnie dalej nie wiadomo co i jak, endo po zaprzestaniu encotronu na ładną strukturę, ale jest cieńsze, 7.6 mm, w sobotę było 7.9mm (niby błąd pomiaru, ale ja wolę myśleć, że po prostu coś jest nie tak). Pani ginekolog dołożyła mi estradiol w plastrach, 2 co dwa dni, i za dwa dni znowu USG. W pracy mnie zabiją......ale cóż
Ja też miałam słaby przyrost estiadiolu i Endo. Dolozyla mi plastry i było jak trzeba

Dr powiedziała że narazie mam się nie cieszyć tak... :( bo wszystko jest możliwe teraz.
Boję się dziękować, ale dziękuję Wam Kochane za wsparcie i trzymamy się dalej.

reklama
A w ogóle to byłam nawet w sobotę na Mazurach. Pogoda do... Tylko jadłam piłam litry wody nawet napilam się pół lampki wina czerwonego co. Oczywiście to mnie podcielo i P do mnie powiedział " No teraz to już pobilas rekord po tej ilości i zaczął się śmiać, a ja z nim jak opętana Haha:-D
No i muszę powiedzieć że choć nie zaleca się współżycia ja zaryzykowałam A P prawie że strachu się późnej poplakal haha. Musiałam go uspokajac bo panikowal..A ja poczułam się zrelaksowana na Maxa:)
I w niedzielę do domu po moim ogromnym śniadaniu. Aż wstyd mi było bo Pan kelner chyba się śmiał z ilości które pochłaniałam hahaha. To tak w skrócie. W pracy są źli bo poszłam na l4 do 20.03. Al3 cóż. Zrobię wszystko było dobrze.

Do góry