Będzie trwaćWracam z moim kropkiem oby dwa przetrwały, jeden zamrozili chwilo, trwaj przez 9 miesięcy,!!
reklama
Gratulacje [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590]Pojechałam z mamą do kliniki. I byłam zrezygnowna. A Tu Pani do mnie " Pani Sylwio, jest dobrze " i co ?
W płacz że po 12 latach taki cud.
Powodzenia [emoji3590][emoji3590]Wracam z moim kropkiem oby dwa przetrwały, jeden zamrozili chwilo, trwaj przez 9 miesięcy,!!
Piękna historia Ta mój P też dziś czytał że błędny wynik A trzymal test od drugiej mańkiMialam to samo z pierwsza ciaza, zrobilam test a tam tylko jedna kreska ale pomyslalam ze nastrasze mojego jeszcze wtedy chlopaka ze jestem w ciazy i poszlam i mowie ze jestem w ciazy, ze masakra a on jestes pewna a ja tak pokaze ci test i mysle wkrece go ze C to ciaza przeciez facet sie nie zna, wyciagam test ze smietnika a tam druga blada kreska, nogi sie podemna ugiely. To bylo na studiach i dziecko nie bylo nam na reke w tym czasie ale dzis mysle ze to byl najwiekszy dar od losu. Bylo czasem mega ciezko ale dalismy rade Dzieki niej nie zwariowalam Przez te wszystkie lata nieudanych starn pozniej.
Dziewczyny u mnie dalej nie wiadomo co i jak, endo po zaprzestaniu encotronu na ładną strukturę, ale jest cieńsze, 7.6 mm, w sobotę było 7.9mm (niby błąd pomiaru, ale ja wolę myśleć, że po prostu coś jest nie tak). Pani ginekolog dołożyła mi estradiol w plastrach, 2 co dwa dni, i za dwa dni znowu USG. W pracy mnie zabiją......ale cóż
Oj tak. Nawet nie byłam w stanie od razu prowadzić bo tak się trzęsly ręce I w ogóle cała dupa mi się trzesla.Pięknie, ja też ryczałam [emoji2] ale to przyjemny płacz był.
Gratuluję "jest dobrze"Pojechałam z mamą do kliniki. I byłam zrezygnowna. A Tu Pani do mnie " Pani Sylwio, jest dobrze " i co ?
W płacz że po 12 latach taki cud.
Ja też miałam słaby przyrost estiadiolu i Endo. Dolozyla mi plastry i było jak trzebaDziewczyny u mnie dalej nie wiadomo co i jak, endo po zaprzestaniu encotronu na ładną strukturę, ale jest cieńsze, 7.6 mm, w sobotę było 7.9mm (niby błąd pomiaru, ale ja wolę myśleć, że po prostu coś jest nie tak). Pani ginekolog dołożyła mi estradiol w plastrach, 2 co dwa dni, i za dwa dni znowu USG. W pracy mnie zabiją......ale cóż
annemarie
Fanka BB :)
Dr powiedziała że narazie mam się nie cieszyć tak... bo wszystko jest możliwe teraz.
Boję się dziękować, ale dziękuję Wam Kochane za wsparcie i trzymamy się dalej.
Trzeba myslec pozytywnie[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️
reklama
A w ogóle to byłam nawet w sobotę na Mazurach. Pogoda do... Tylko jadłam piłam litry wody nawet napilam się pół lampki wina czerwonego co. Oczywiście to mnie podcielo i P do mnie powiedział " No teraz to już pobilas rekord po tej ilości i zaczął się śmiać, a ja z nim jak opętana Haha
No i muszę powiedzieć że choć nie zaleca się współżycia ja zaryzykowałam A P prawie że strachu się późnej poplakal haha. Musiałam go uspokajac bo panikowal..A ja poczułam się zrelaksowana na Maxa
I w niedzielę do domu po moim ogromnym śniadaniu. Aż wstyd mi było bo Pan kelner chyba się śmiał z ilości które pochłaniałam hahaha. To tak w skrócie. W pracy są źli bo poszłam na l4 do 20.03. Al3 cóż. Zrobię wszystko było dobrze.
No i muszę powiedzieć że choć nie zaleca się współżycia ja zaryzykowałam A P prawie że strachu się późnej poplakal haha. Musiałam go uspokajac bo panikowal..A ja poczułam się zrelaksowana na Maxa
I w niedzielę do domu po moim ogromnym śniadaniu. Aż wstyd mi było bo Pan kelner chyba się śmiał z ilości które pochłaniałam hahaha. To tak w skrócie. W pracy są źli bo poszłam na l4 do 20.03. Al3 cóż. Zrobię wszystko było dobrze.
Podziel się: