nadzieja xxx
Fanka BB :)
Wspaniale!!!!
QUOTE]Gratulacje trzymam kciuki za Ciebie [emoji110][emoji110]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wspaniale!!!!
QUOTE]Gratulacje trzymam kciuki za Ciebie [emoji110][emoji110]
Lutinus i luteina ma identyczną substancję czynną. Różnią się właściwie tylko ceną.
A nie wiem czy ja dobrze widzę, ale te wyniki masz podane chyba w innych jednostkach (?). Musiałabyś poprzeliczać. Tak czy inaczej to trochę wcześnie. Zrób betę za parę dni najlepiej.
Jak to mawiał klasyk, coś mi się zdaje, że będziesz gruba Kolejny kroczek za Tobą. Gratuluję kochana!
Jeśli Cię nie rozłoży przez encorton, to lekkie przeziębienie nie zaszkodzi (może nawet pomoże?). Przez parę dni może się jeszcze podleczysz.
Jagoda prawie każdy ma.Czy miała któraś z was plamienia po punkcji?
Już nie mam....nieco brzuch mnie boli, ale tak dziwnie bo jak siku robię czyje taki jakby ucisk czy coś takiego ...jak bym spuchnięta była w środku.Jagoda jakbyś miała plamienia w dniu trabsferu to zadzwoń wcześniej do lekarza bo czasami z transferem trzeba poczekać i za miesiąc jak się uspokoi.
Dziewczyny dziś 10dpt Beta 123
we środę 8dpt 59,65
Ponoć w porządku przyrost ale stres na maxa bo jakieś plamienie się pojawiło i ta niepewność na przyszłość ale pije według zaleceń meliske
@jagodaaga trzymam kciuki za dzisiejsze jajcobranie i za zapłodnienie!
@Estta jak zarodeczki?