reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jagoda, te strzykawki od menopuru maja 1ml, a prolutex ma 1.19ml, plus babelki ktore trzeba wypuscic, to musisz miec strzykawke 2ml, do tego dlugie igly do nabierania leku i krótkie do zastrzyku w brzuch :) w ulotce jest wszystko napisane i napisane jakie to sa dokladnie typy igiel :)

Ja robie 2razy dziennie ten zastrzyk od 1 marca
Dobra, jeszcze jedno pytanie mam..ten prolutex ma fiolki, mąż kupił mi strzykawki i igły ale jak patrzę na te igły grube i długie to mi słabo...zostało mi jeszcze trochę tych strzykawek od menopur one są takie cienkie...myślicie że mogę je wykorzystać? Czy to jest jakaś różnica?
No kurcze dała tylko te długie igły noooo oszalała ta pani w aptece chyba, spróbuję ta od menopur ale ona ma zamontowana igłę:( myślisz aż że mogę nią nabrać??? No i czy ta strzykawka ma odpowiednia pojemność na ten prolutex...szlag jasny:(aaasl nie zapytałam, prolutex też w brzuch aplikujemy?

Dziewczyny dziś 10dpt Beta 123
we środę 8dpt 59,65
Ponoć w porządku przyrost ale stres na maxa bo jakieś plamienie się pojawiło i ta niepewność na przyszłość ale pije według zaleceń meliske ;)
@jagodaaga trzymam kciuki za dzisiejsze jajcobranie i za zapłodnienie!❤️
@Estta jak zarodeczki?

Tinka, pięknie, po prostu pięknie rośnie :) :) :) Gratulacje!
A badałas tez progesteron?

reklama
Niech się zaplodniia,:) i dzielą pięknie to już będzie połowa sukcesu:) na e mogę kochana nie c dowcipnego...zaraz dostaje zapalenia ..
oki rozumiem, rety a wiadomo dlaczego tak masz?

@tina35 jestem juz po transferze 2 zarodkow a pozostale dwa beda czekac do 5-doby.
no, no, to życzę dwóch serduszek niebawem :) czekamy na betowanie :) a Ty się relaksuj :)

Do góry