E
Estta
Gość
Dwudniowe oby sie zadomowilyTrzymam kciuki !!!ile dobowe przytulilas?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dwudniowe oby sie zadomowilyTrzymam kciuki !!!ile dobowe przytulilas?
Trzymam kciuki!!!Dwudniowe oby sie zadomowily
Tak ale po podaniu prolutexTinka, pięknie, po prostu pięknie rośnie Gratulacje!
A badałas tez progesteron?
Dżizsss to dziś muszę apteki szuka . Dzięki.Jagoda, te strzykawki od menopuru maja 1ml, a prolutex ma 1.19ml, plus babelki ktore trzeba wypuscic, to musisz miec strzykawke 2ml, do tego dlugie igly do nabierania leku i krótkie do zastrzyku w brzuch w ulotce jest wszystko napisane i napisane jakie to sa dokladnie typy igiel
Ja robie 2razy dziennie ten zastrzyk od 1 marca
Tina superrr gratulacje!Tak ale po podaniu prolutex
Wiec blondynka ze mnie .
Niestety ciężko ustalic...urolog powiedział że najprawdopodobnie bniej mam krótka cewkę i szybko wszystko przechodzą dalej...no niestety, ciągle coś biorę, ale spoko to nie koniec świata!) Inniaja gorzej, więc staram się nie nazekacoki rozumiem, rety a wiadomo dlaczego tak masz?
no, no, to życzę dwóch serduszek niebawem czekamy na betowanie a Ty się relaksuj
Piękna beta gratuluję[emoji4]Dziewczyny dziś 10dpt Beta 123
we środę 8dpt 59,65
Ponoć w porządku przyrost ale stres na maxa bo jakieś plamienie się pojawiło i ta niepewność na przyszłość ale pije według zaleceń meliske
@jagodaaga trzymam kciuki za dzisiejsze jajcobranie i za zapłodnienie![emoji173]️
@Estta jak zarodeczki?
Beta piękna widać że będzie zdrowa ciąża. Jeszcze raz gratulacje.Dziewczyny dziś 10dpt Beta 123
we środę 8dpt 59,65
Ponoć w porządku przyrost ale stres na maxa bo jakieś plamienie się pojawiło i ta niepewność na przyszłość ale pije według zaleceń meliske
@jagodaaga trzymam kciuki za dzisiejsze jajcobranie i za zapłodnienie!
@Estta jak zarodeczki?
Jagoda, ja wykorzystalam te strzykawki od menouru bo miałam ich w cholerę i szkoda mi było je wyrzucaćDobra, jeszcze jedno pytanie mam..ten prolutex ma fiolki, mąż kupił mi strzykawki i igły ale jak patrzę na te igły grube i długie to mi słabo...zostało mi jeszcze trochę tych strzykawek od menopur one są takie cienkie...myślicie że mogę je wykorzystać? Czy to jest jakaś różnica?
To w różnych labach? Która próbka była pobierana wcześniej? Nie, żebym ci nadzieje robiła bo mogą być też różnice w oznaczeniach spowodowane pomiarem na innym aparacie, ale jeśli ta próbka z wynikiem 3,6 była pobierana później to może akurat rośnie jak jesteś taka niecierpliwa to idź jutro trzaśnij znowu i będziesz widać czy to rośnie czy spada. Szczerze mówiąc u mnie tydzień po zastrzyku już nie było śladu we krwi.Wlasnie robiłam wczoraj ma dwóch różnych urządzeniach
I jeden 2,7 a drugi 3,6
Ale to chyba po prostu za duże moje marzenie [emoji20]Zobacz załącznik 949887Zobacz załącznik 949888
Mam już igły, więc git te już lepiej wyglądająJagoda, ja wykorzystalam te strzykawki od menouru bo miałam ich w cholerę i szkoda mi było je wyrzucać
Fakt, nie zmieści się wszystko na raz ale ja się 2x kułam tą samą (nabrałam do ełna, zrobiłam zastrzyk i potem dobierałam resztę)
To w różnych labach? Która próbka była pobierana wcześniej? Nie, żebym ci nadzieje robiła bo mogą być też różnice w oznaczeniach spowodowane pomiarem na innym aparacie, ale jeśli ta próbka z wynikiem 3,6 była pobierana później to może akurat rośnie jak jesteś taka niecierpliwa to idź jutro trzaśnij znowu i będziesz widać czy to rośnie czy spada. Szczerze mówiąc u mnie tydzień po zastrzyku już nie było śladu we krwi.