reklama
Sol
Fanka BB :)
Gratulacje dla Was. Śliczna jestU nas wszystko w porządku . Amelka przyszła na świat 27.02 godz 9:00 , cc, 3160 g , 56 cm , 10 pkt. Jesteśmy w domku , pracy dużo . Czas szybko leci.
Gratuluję mamusi i tatusiowi takiej słodyczy pięknejU nas wszystko w porządku . Amelka przyszła na świat 27.02 godz 9:00 , cc, 3160 g , 56 cm , 10 pkt. Jesteśmy w domku , pracy dużo . Czas szybko leci.
nie martw się, wyczekają najlepszy moment do pobrania największej ilości dorodnych jajeczek i gotowych do zapłodnienia będzie git! zapowiada się niezła liczba u CiebieDziewczyny u mnie 10dzien stymulacji i dalej zastrzyki jeszcze do soboty czy to ok ze tak przekladaja mi ta punkcje?
Elessi
TakZa pierwszym razem sie udalo?
to ja chyba też sobie zapodam podwójną daweczkę skoro dają takie ilości - w mojej klinice widzę że nie mieli tego w zwyczaju, więc dobrze Was mieć2 h przed transferem 2x relanium, 2x nospa forte i tak samo 2h po transferze
ja tez pierwszy raz i czuje sie jak dziecko we mgle...To tez był moj pierwszy raz i tez miałam miliony pytań wiec mega cie rozumiem
Agnieś191
U mnie za pierwszym ale miałam dużo pecherzykow, a więc transfer odroczony miałam o 2mce.Za pierwszym razem sie udalo?
reklama
Podziel się: