kochanka328
Fanka BB :)
acha a TY dziś na bete idziesz po tym teścieOna sprawdza progesteron beta dopiero za tydzien
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
acha a TY dziś na bete idziesz po tym teścieOna sprawdza progesteron beta dopiero za tydzien
Encorton braliśmy az do 16 tc aby mój podły organizm nie odrzucił zarodka... i mój mały zarodek leży koło mnie teraz ❤ mój lekarz wychodził z założenia ze lepiej więcej leków niż mniej,więc miałam ich dużo bo jak to stwierdzał do końca nikt z nas nie jest przebadany,a jeśli może pomóc a nie zaszkodzi to bierzemy .Ale wcześniej byłam w innej klinice...kurcze doradzcie mi, powinnam się upomnieć? Nie lubię tak wtrącać się lekarze wizyty...ale boje się że jednak ten encorton mógłby pomóc...
Która z Was brała Encorton w dniu transferu i potem i się udało?
Ja brałam encorton od poczatku cyklu, przy 3 transferach. Nie miałam wskazań, dawali z marszu. To był 2017 rok. Były udane i nieudane (beta 0 i poronienie 6 tc). Potem w N.ovum powiedzieli, że wyszły nowe zalecenia i nie potrzeba w standardzie brać sterydu. Nastepne 2 transfery miałam bez - jeden beta 0, drugi ciąża.Właśnie ...propo encorton... W poprzedniej procedurze brałam od dnia transferu...wiem, że przy chorobach autoimmunologicznych jest wskazany . Wcześniej miałam Gravesa Beshedova, teraz Hashimoto...no i pytanie, czy encorton dają w standardzie czy powinnam się przypomnieć lekarzowi albo endokrynolog? Znacie się na tym?
Dzis nie dam rady ale jutro podjadeacha a TY dziś na bete idziesz po tym teście
Ale wcześniej byłam w innej klinice...kurcze doradzcie mi, powinnam się upomnieć? Nie lubię tak wtrącać się lekarze wizyty...ale boje się że jednak ten encorton mógłby pomóc...
Ja biorę do dzis, mam odstawić jak okaze sie ze jestem w ciazy i chyba jutro juz odstawiam wlasnie sobie zrobilam sikanca i wyszła mi słaba kreska wiec jest nadzieja jutro jadę na bete i wtedy bede miec pewność ale juz teraz siedzę i płacze ze szczęścia [emoji173]️
Kochana u mnie chyba sie udalo [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
[emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590] Kiedy robilas test? ile dni po transferze i ilu dniowego zarodka ?Kochana u mnie chyba sie udalo [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
A ja teraz czekam na ciebie PAMIETAJ OBIECALAS!!!! Razem z brzuchami!!! Nie mozesz mnie teraz wystawic!!!Boże żeby się udało [emoji120][emoji8][emoji8][emoji8]
Megaaa [emoji110]trzymam za Ciebie!!![emoji173]️