Sol
Fanka BB :)
Termin na 3 Maja ale cc będzie w 39 wiec jakoś na koniec kwietnia.Pięknie Maluszek rośnie! [emoji3590]
A na kiedy masz termin
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Termin na 3 Maja ale cc będzie w 39 wiec jakoś na koniec kwietnia.Pięknie Maluszek rośnie! [emoji3590]
A na kiedy masz termin
Termin na 3 Maja ale cc będzie w 39 wiec jakoś na koniec kwietnia.
Link do: HCG-Abbau-Rechner
Do gory wpisujesz ile wstrzyknelas np. 5000
Dalej swoja wage
I w ostatnie ile dni minelo od zastrzyku
I masz wynik
Dziewczyny powiedzcie mi
wczoraj wypiłam 2 lampki wina bo zdołowalam się wizyta i tym ze jest jeden pęcherzyk
Czy zrobiłam duży błąd wypijając to wino?
Ja tez mam 0 ruchu i do tego nadwagę a jakoś nie umiem zrezygnować z słodyczyJa mam metformax 500 na wieczor tylko. Tak tez przeszlam na diete bez slodyczy alkoholu, cukru a po za tym jem wszystko tylko z glowa. I od jutra zaczynam ruch fizyczny bo jakos tak wychodzilo ze 0 ruchu bylo.
Ja tez mam 0 ruchu i do tego nadwagę a jakoś nie umiem zrezygnować z słodyczy
Myślę,że będziesz żyć i chyba nic takiego się nie stało Ale już nie powtarzaj takiego odstresa
Zgadzam się. Jeszcze łożysko się wytwarza i nie przekazuje dzidzi wszystkiego jeszcze.Myślę,że będziesz żyć i chyba nic takiego się nie stało Ale już nie powtarzaj takiego odstresa