reklama
Lesna, mysl pozytywnie wszystko jest na dobrej drodze. Malenstwo rosnie jak na drozdzach i potrzebuje wiecej miejsca w brzuszku, troche sie rozpycha, stad te Twoje doelgliwosci
Dziekuje,ze pytasz. Ja wlasnie jakos sie dziwnie czuje. Nie wiem,czy to nie moja endometrioza daje sie we znaki albo jakies wahania hormonalne??? Zaraz po @ zaczely mnie bolec, kluc jajniki i odczuwam taki dziwny bol promieniujacu w dol. Na dodatek zaczely mnie bolec piersi. Chcialam sie umowic do lekarza ale najblizysz termin to 7.01. Dlatego czekam cierpliwie na wizyte (21.12) u mojej lekarki , ktora mnie prowadzi do in vitro.
Dziekuje,ze pytasz. Ja wlasnie jakos sie dziwnie czuje. Nie wiem,czy to nie moja endometrioza daje sie we znaki albo jakies wahania hormonalne??? Zaraz po @ zaczely mnie bolec, kluc jajniki i odczuwam taki dziwny bol promieniujacu w dol. Na dodatek zaczely mnie bolec piersi. Chcialam sie umowic do lekarza ale najblizysz termin to 7.01. Dlatego czekam cierpliwie na wizyte (21.12) u mojej lekarki , ktora mnie prowadzi do in vitro.
Kinga_1
Fanka BB :)
Witajcie dziewczyny. Ja już jestem po transferze - 1 zarodeczek ( ocena I-II). Lekarz powiedział, że bardzo dobry. Stadium 4bl ( cokolwiek to oznacza). Ale biorąc pod uwagę statystykę, tzn. był jeden prawidłowy ocyt i ten jeden się zapłodnił to nie jest źle Teraz mam się nie stresować i czekać do testu wiadomo. Biorę duphaston 3x1 doustnie oraz utrogestan 100 mg - 3 x1 dowcipnie Miałam z poprzednio razu i zapytałam się co jest lepsze to czy luteina to lekarz powiedział, że utrogestan ( wykupię w Czechach receptę, bo tam jest dostępny tylko). Mam sprawdzić progesteron 27.11, a test 03.12.2012
bo ja mam taka nadzieje ze wszystko bedzie okey i niebede musiala jak narazie podchodzic do niej kolejny raz cos po tych ostatnich razach kiedy mialam jedna za druga prawie ze w jednym miesiacu nieczuje sie nasilach i sie strasznie boje tego samopoczucia tz otumanienia musialam strasznie uwazac co robie zeby cos nie zepsuc zwlaszcza w pracyi na czerwone swiatla niewidzialam ich czesto
Misia1974
Fanka BB :)
Dzwoniłam dziś do Gamety. Lekarz kazał odstawić clexan i accard. Boję się trochę. Ale chyba chodzi o to, że one mogły wywołać te moje krwawienia. Zresztą jak mnie mój student w szpitalu na zaliczeniu (zaliczał na mnie patologie ciązy) wypytywał, to pierwsze pytanie po wieści o krwawieniu zapytał, czy clexan biorę.
reklama
Kinga, najwazniejsze,ze wrocilas z babelkiem. DO szczescia potrzeba tylko tego jednego Trzymam kciuki aby wszytko sie potoczylo jak nalezy :-)
Lesna, to bedzie moj moja trzecia stymulacja :-( Boje sie, botu juz trzecia :-( Zle znosze stymulacje. Nie wiem jaki tym razem bede miec protokol. Ostatnio mialam dlugie. WYmusilam od lekarki skierowanie na badania hormonow, zobaczymy co one powiedza a nastepnie co ona zadecyduje.
Lesna, to bedzie moj moja trzecia stymulacja :-( Boje sie, botu juz trzecia :-( Zle znosze stymulacje. Nie wiem jaki tym razem bede miec protokol. Ostatnio mialam dlugie. WYmusilam od lekarki skierowanie na badania hormonow, zobaczymy co one powiedza a nastepnie co ona zadecyduje.
Ostatnia edycja:
Podziel się: