reklama
Odnosnie transferu , to ja moj piewszy mialam bez usg. Bylam tak przejeta,ze zorientowlam sie dopiero w samochodzie. Dziewczyny zawsze pisaly,ze widza wprowadzenie babaelkow, niektore dostaja nawet zdjecia. Ja nic ,no i oczywiscie ,ze spanikowalam. Bylam przekonana ,ze nie przylozyli sie do transferu i na pewno nawet nie wprowadzili malenstwa gdzie trzeba. Dopiero dziewczyny na forum mnie uspokoily,ze niektore kliniki nie stosuja usg. DOczytalam pozniej,ze jesli lekaarz jest doswiadczony, to nie potzrebuje kontroli usg. Dodam,ze ten wlasnie transfer zakonczyl sie dwoma kreskami. Szkoda tylko,ze na krotko...:-(
Mam prośbę napiszcie mi jak utworzyć zakładkę poniżej (z dotychczasową drogą po invitro) żeby wyświetlała się za każdym razem tylko tak krok po kroku bo orłem w tych sprawach nie jestem pozdrawiam.
Domi po prawej u góry klikasz ustawienia, potem po lewej szukasz edytuj sygnaturę i tam wszystko wpisujesz.
lawendowy_sen
Fanka BB :)
Uprzejmie donoszę, że jestem już domku.
Chyba wzięłyście sobie do serca moja prośbę i oszczędziłyście mnie, bo wchodzę na forum z nastawieniem, że będę musiała nadrabiać naście stron, a tu miła niespodzianka, bo nie naskrobałyście dzisiaj dużo:-)
Bilans zysków i strat na trasie prawie wyszedł na zero.
Jadą do Wawy zliczyłam wszystkie mijane po drodze Bułgarskie grzybiarki i Polskie Busy. W powrotnej drodze stan pań stojących przy drodze na jednej nodze zgadzał się co do jednej, tylko było o jednego busa więcej :-) :-) :-)
Chyba wzięłyście sobie do serca moja prośbę i oszczędziłyście mnie, bo wchodzę na forum z nastawieniem, że będę musiała nadrabiać naście stron, a tu miła niespodzianka, bo nie naskrobałyście dzisiaj dużo:-)
Bilans zysków i strat na trasie prawie wyszedł na zero.
Jadą do Wawy zliczyłam wszystkie mijane po drodze Bułgarskie grzybiarki i Polskie Busy. W powrotnej drodze stan pań stojących przy drodze na jednej nodze zgadzał się co do jednej, tylko było o jednego busa więcej :-) :-) :-)
reklama
Podziel się: