reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Podobno mala ,ale czy tak faktycznie jest ...
Przeraża mnie to wszytsko...
Miało już wszytsko być ok...

Przy małej chyba nie ma takiego wielkiego zagrożenia, jakby było to lekarz od razu by ci powiedział o usuwaniu. Wydaje mi się, że mnóstwo kobiet, które mają małe nadżerki bez problemu zachodzi naturalnie... Jak chcesz to pójdź do jeszcze innego lekarza na konsultacje

reklama
Przy małej chyba nie ma takiego wielkiego zagrożenia, jakby było to lekarz od razu by ci powiedział o usuwaniu. Wydaje mi się, że mnóstwo kobiet, które mają małe nadżerki bez problemu zachodzi naturalnie... Jak chcesz to pójdź do jeszcze innego lekarza na konsultacje
Teraz to i tak już nigdzie się nie wcisne przed transferem... Ale pewnie tak jak piszesz , jak by była duża to by od razu była mowa o usuwaniu , tylko po prostu strasznie mnie to zdziwiło że mam coś takiego no w grudniu robiłam cytologię , miałam punkcje , potem kilka wizyt i nic nie było mówione aż do dzisiaj , a oglądało mnie 3 lekarzy... I dalatego jestem taka zaniepokojona tym , zastanawiam się skąd to po prostu... Może coś robię ale a nawet nie wiem o tym... Jestem osobą która wszystko analizuje krok po kroku i może dalatego też tak reaguje na nowe sytuacje , gdzie wydaje mi się że już wszytsko mam pod kontrolą...

Do góry