ilmenau
Fanka BB :)
Dziękuję. Lekarz kazała zrobić w 10 dpt ale ciekawość zżera. A poza tym 10 dpt to Walentynki :-(
A może to będzie dobra wiadomość właśnie w Walentynki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję. Lekarz kazała zrobić w 10 dpt ale ciekawość zżera. A poza tym 10 dpt to Walentynki :-(
Podobno mala ,ale czy tak faktycznie jest ...
Przeraża mnie to wszytsko...
Miało już wszytsko być ok...
i jak ci poszło ile komórek uchodowalas?Też miałam dawkę 225 i też mensinorm.Powodzenia, niech produkcja idzie pełną gębą
będzie niespodzianka miła na Walentynki trzymam kciukiA może to będzie dobra wiadomość właśnie w Walentynki
Jasne@Akatombo a możesz napisać jakie miałaś wyniki insuliny i glukozy?? Dzięki
A jaka dawke tego leku ci przepisal ??Jasne
Glukoza: na czczo 77 mg/dl, po godzinie 176,2, po dwóch godzinach 126,5
Insulina: na czczo 9,9, iU/ml, po godzinie 83,6, po dwóch 77
będzie niespodzianka miła na
Pierwsze podejście wyglądało tak że testowanie wypadało w rocznicę ślubu. Tak się bałam że pojechałam 2 dni później i była ciąża;-)A może to będzie dobra wiadomość właśnie w Walentynki
Walentynki trzymam kciuki
Jeśli farba nie ma amoniaku, to można przed, po, albo w trakcie. Transfer w niczym nie przeszkadzadziewczyny mam pytanie mam mały odrost zaczynam stymulacje zafarbowac sie już teraz czy mozna przed transwerem lub po ?
Teraz to i tak już nigdzie się nie wcisne przed transferem... Ale pewnie tak jak piszesz , jak by była duża to by od razu była mowa o usuwaniu , tylko po prostu strasznie mnie to zdziwiło że mam coś takiego no w grudniu robiłam cytologię , miałam punkcje , potem kilka wizyt i nic nie było mówione aż do dzisiaj , a oglądało mnie 3 lekarzy... I dalatego jestem taka zaniepokojona tym , zastanawiam się skąd to po prostu... Może coś robię ale a nawet nie wiem o tym... Jestem osobą która wszystko analizuje krok po kroku i może dalatego też tak reaguje na nowe sytuacje , gdzie wydaje mi się że już wszytsko mam pod kontrolą...Przy małej chyba nie ma takiego wielkiego zagrożenia, jakby było to lekarz od razu by ci powiedział o usuwaniu. Wydaje mi się, że mnóstwo kobiet, które mają małe nadżerki bez problemu zachodzi naturalnie... Jak chcesz to pójdź do jeszcze innego lekarza na konsultacje