reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Hej Elona :-Dno to teraz napewno sie uda ! szczerze Ci tego życze! nawet mówi sie do trzech razy sztuka :laugh2: mój 3ci raz mam nadzieje przelom grudnia i stycznia :tak:

reklama
Adus16 - mam o 13 transfer. Bo nie dostałam wiadomości dzisiaj z kliniki (od 12 do 17.30 to chyba były najgorsze godziny dla mnie). A brak wiadomości to dobre wiadomości. Ufff... na szczęście :tak: No i wreszcie będę miała maluszka ze sobą ( oby się tylko nic do jutra nie zmieniło). Oby został ( lub zostały ze mną).

A wracając do kościoła - ja jestem katoliczką, ale nie jestem maniaczką i nie wszystkie moje poglądy zgadzają się z tym co głosi kościół. A in vitro jest jednym z nich.

No i Hola - czekamy niecierpliwie na wieści od Ciebie właśnie. Kciuki za to, żeby były to dobre wieści &&&&&

Elona - powodzonka ze stymulacją. A co u Was jest generalnie przyczyną niepowodzeń? Że aż na taki koniec Polski cię wywiało na in vitro ( bo widzę, że wcześniej podchodziłaś w Invimedzie we Wrocławiu- czyli tam gdzie ja teraz).

Kinga to o 13stej kciuki mocno zaciśnięte!! &&&&&&&

a odnośnie kościoła czy wiecie,że w PL zjedzenie mięsa w piątek to grzech, a w UK to nie grzech, a wiara ta sama :szok: tak sobie się zastanawiam ...

reklama
Stwierdzilam ze musze zmienic klinike,po 2 razach.Przyczyny nie poznalam ,nie dochodzi do zagniezdzenia.Jak pytalam lekarke to powiedziala ze "zdarza sie"

Do góry