reklama
lawendowy_sen
Fanka BB :)
Elona, trzymam kciuki za Twoją stymulację.
Kinga_1
Adus16 - mam o 13 transfer. Bo nie dostałam wiadomości dzisiaj z kliniki (od 12 do 17.30 to chyba były najgorsze godziny dla mnie). A brak wiadomości to dobre wiadomości. Ufff... na szczęście No i wreszcie będę miała maluszka ze sobą ( oby się tylko nic do jutra nie zmieniło). Oby został ( lub zostały ze mną).
A wracając do kościoła - ja jestem katoliczką, ale nie jestem maniaczką i nie wszystkie moje poglądy zgadzają się z tym co głosi kościół. A in vitro jest jednym z nich.
No i Hola - czekamy niecierpliwie na wieści od Ciebie właśnie. Kciuki za to, żeby były to dobre wieści &&&&&
A wracając do kościoła - ja jestem katoliczką, ale nie jestem maniaczką i nie wszystkie moje poglądy zgadzają się z tym co głosi kościół. A in vitro jest jednym z nich.
No i Hola - czekamy niecierpliwie na wieści od Ciebie właśnie. Kciuki za to, żeby były to dobre wieści &&&&&
Magdalena_wawa
Aktywna w BB
Elona mocna ściskam kciukasy to będzie skuteczna stymulacja!
Kinga_1
Elona - powodzonka ze stymulacją. A co u Was jest generalnie przyczyną niepowodzeń? Że aż na taki koniec Polski cię wywiało na in vitro ( bo widzę, że wcześniej podchodziłaś w Invimedzie we Wrocławiu- czyli tam gdzie ja teraz).
Aduś16
Dziewczyny, slyszalyscie ?
''Nie myśl o tym'': Będzie polski film o in vitro [wideo] - Film - WP.PL
pewnie jeszcze bardziej zawrze wśród 'zwolenników'...
Dziewczyny, slyszalyscie ?
a wiemy :-) a jak czekamy na niego :-)
reklama
Podziel się: