reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Ropuszka666 ja w tą sobotę wizytuje. Mam mieć badanie receptywnosci no i cytologia też przede mną. Jak wszystko dobrze pójdzie to transfer 13.03 [emoji87] także, jak Bóg da, to będziemy w grudniu świętować. [emoji106][emoji480]

Swoją drogą... Przypomniał mi się okres brzucha w kropkach... Dobrze, że nie mam siniaków.

reklama
@Ropuszka666 ja w tą sobotę wizytuje. Mam mieć badanie receptywnosci no i cytologia też przede mną. Jak wszystko dobrze pójdzie to transfer 13.03 [emoji87] także, jak Bóg da, to będziemy w grudniu świętować. [emoji106][emoji480]

Swoją drogą... Przypomniał mi się okres brzucha w kropkach... Dobrze, że nie mam siniaków.

@Ropuszka666 mój szczęśliwy transfer był właśnie 13.03. - także to bardzo dobra data :)

Do góry