reklama
Laurka2019
Fanka BB :)
@dżoasia gratuluje Ci jeszcze raz!!!!!Dziewczynki powodzenia na dzis
Vinszka
@Ropuszka666 ja w tą sobotę wizytuje. Mam mieć badanie receptywnosci no i cytologia też przede mną. Jak wszystko dobrze pójdzie to transfer 13.03 [emoji87] także, jak Bóg da, to będziemy w grudniu świętować. [emoji106][emoji480]
Swoją drogą... Przypomniał mi się okres brzucha w kropkach... Dobrze, że nie mam siniaków.
Swoją drogą... Przypomniał mi się okres brzucha w kropkach... Dobrze, że nie mam siniaków.
sssurykatka
Ja wtedy odpowiadam głaszcząc sie po brzuchu: tak, to pierogiJa tez jestem z tych tyjących i co najgorsze wszystko idzie w brzuch a jak słyszę słowa jesteś w ciąży??? To szlag mnie trafia
Bo mam taka odstającą piłkę
Ciesz się, ja też brzucha dostaję, ale to.latwiej zgubić nić z tyłka
Oj, tam i tak jest już dobrze, trzymam kciuki za jutro.Laski, gratulowac bedziecie jak mi sie uda urodzic. Na razie trzese gaciami...
Jutro czy w czwartek?
Wiem, tylko osoby niedoświadczone stratą u siebie lub wsrod swoich bliskich mogą nie czuć takiego strachu.Laski, gratulowac bedziecie jak mi sie uda urodzic. Na razie trzese gaciami...
Trzymam moooooooocno kciuki
Jeszcze nie myślę, że może za rok , chociaz mogłabym , bo mój mały to spokojny więc nie mam problemów z nim , ale ja jeszcze poczekamDzięki Kochana a wy nie wracacie ?
reklama
@Ropuszka666 ja w tą sobotę wizytuje. Mam mieć badanie receptywnosci no i cytologia też przede mną. Jak wszystko dobrze pójdzie to transfer 13.03 [emoji87] także, jak Bóg da, to będziemy w grudniu świętować. [emoji106][emoji480]
@Ropuszka666 mój szczęśliwy transfer był właśnie 13.03. - także to bardzo dobra data
Podziel się: