sssurykatka
Fanka BB :)
Kochana, musi byc zgodny z posiewem, nie można brać tego co ktoś. Tam powinnaś mieć na co wrażliwe są bakterie,.które wyhodowano, na wyniku powinien być tzw antybiogram.Tak biorę go 3x dziennie ale poprawy brak, bardzo piecze i te bakterie, boję się że one zaszkodza a jaki antybiotyk bralas? Pamiętasz nazwę?
Masz duży wyrzut insuliny. Wyniki podobne do mnie. Mi endokrynolog zalecił metforminę 3 x 500 mg do 12 tygodnia oraz dietę z niskim indeksem glikemicznym.Zobacz załącznik 939887Zobacz załącznik 939888Kochane mam dosc... Sama sie mam leczyc jak, jak sie nie znam... Moj lekarz kazal mi sie skonsultowac z endrokrynologiem lub diabetologiem wiec jestem dzis po wizycie z endrokrynologiem i przepisala mi metformune ale nawet nie wiedziala jaka dawke mi dac i czy w ogole dac bo ona sie tym nie zajmuje to kto sie zajmuje... Co robic odpuscic sobie transfer w marcu czy ja dam rade to wyrownac do marca jak mi nikt nie chce pomoc.... walcze robie co moge na wlasna reke ale sama nie umie sie zdiagnozowac.