reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@Cytrynka122 - dzisiaj pierwsza weryfikacja, pamiętaj proszę, ze dzisiaj jest mała szansa na wzrost bety, bardziej to kontrola progesteronu, ale i tak trzymamy ✊ ✊ ✊ za ciebie :)

Miłego dnia wszystkim!
@ilmenau Dziękuję, już jestem po badaniu koło 13 będę wyniki a w godzinach wieczornych konsultacja z lekarzem:)
Miłego dnia! ;)

reklama
Czy którejś z Was proponowano opcje time laps?
Czy któraś z Was usłyszała ze jest typem poor respondens? Czyli typ nie rokujący [emoji20]

Kochana siedzę w robocie, na jutro wziełam sobie home office i mam mieć pierwsze usg - będzie to 14dpt. I jestem taka ciekawa i tak się boje jednoczenie. Po ostatnim pustym jaju boje się czy tym razem nie będzie powtórki :( plamienia ustąpiły tylko bóle brzucha zostały. Asiu u Ciebie który to jest tc?

Kochana siedzę w robocie, na jutro wziełam sobie home office i mam mieć pierwsze usg - będzie to 14dpt. I jestem taka ciekawa i tak się boje jednoczenie. Po ostatnim pustym jaju boje się czy tym razem nie będzie powtórki :( plamienia ustąpiły tylko bóle brzucha zostały. Asiu u Ciebie który to jest tc?
Robiłaś jeszcze betę ostatnio? :) Jutro za wiele jeszcze nie zobaczysz, ewentualnie pęcherzyk, ale dobre i to, chociaż w tym przypadku pewnie Cię to nie uspokoi. Dobrze, że nie krwawisz. Zapytaj jutro lekarza o tą spasmolinę - dla mnie nie ma nic lepszego na bóle
U mnie dzisiaj 8+5

14 dpt to wcześnie na usg, ale Ty masz taką betę, że pęcherzyki powinno już być widać. Będzie dobrze! ;)

reklama
Robiłaś jeszcze betę ostatnio? :) Jutro za wiele jeszcze nie zobaczysz, ewentualnie pęcherzyk, ale dobre i to, chociaż w tym przypadku pewnie Cię to nie uspokoi. Dobrze, że nie krwawisz. Zapytaj jutro lekarza o tą spasmolinę - dla mnie nie ma nic lepszego na bóle
U mnie dzisiaj 8+5
Nie juz nie powtarzałam, nie miałam jak od poniedziałku :( A jakby były bliżniaki to będą dwa pęcherzyki? Prawda?:) A kiedy miałas pierwsze usg robione? 8+5 - czyli 8tydzień i 5 dzień? dobrze rozumiem :)

Do góry