reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Kochana wiesz mi wiem że to trudne wież mi ostatnią próbę mieliśmy rok temu od tamtej pory nasze problemy jeszcze wzrosły w tym brak punkcji ale staram się nie załamywać trzymaj się ciepło

Kochana bardzo mi przykro, ale staraj się myśleć pozytywnie, wiem że to trudne, ale zamartwianie się w niczym nie pomaga. Trzymam za Ciebie bardzo mocno kciuki!!! Pozytywne nastawienie to połowa sukcesu!!! :*

reklama
No to hyc do łózka i odpoczywaj :) Właśnie my genetyki nie ruszaliśmy, genetyka już nie będę szukać bo i tak była by opcja tylko prywatnie, a jak mam mu płacić za wizytę i jakieś badania to wolę zapłacić za prenatalne. Jeszcze tylko na następnej wizycie się muszę dopytać czy twixy lub ivf nie są wskazaniem do badania na nfz. W sumie laska na recepcji w klinice jak mi umawiała termin to kazała się przypomnieć lekarzowi, żeby wystawił skierowanie, więc już sama się zgubiłam. Się dowiem 7lutego ;)
Ja miałam na nfz a wskazanie, że rozród wspomagany-in vitro tak miałam wpisane. I to jakby w pakiecie prenatalne plus polowkowe.

Dziewczyny, podczytuje Was dyskretnie :-) Jestem po punkcji, pobrano aż 14 dojrzałych komórek, 9 poszło do zapłodnienia. Dzisiaj sie dowiedziałam, że wszystkie się zapłodnily , ale to dopiero druga doba i za wcześnie na określenie klasy. Transfer mam odroczony z uwagi na polipy endometrialne, czeka mnie histeroskopia i czekanie ... Nie mogę się doczekać jutra z informacją , ile zarodków przetrwa. Pozdrawiam Was i wszystkim życzę powodzenia :-)

Tylko z łyżeczkowania mam kartę, reszta tylko bety, ewentualnie usg. No nic, jak trzeba będzie to zabulę, w końcu nie pierwszy i pewnie nie ostatni raz ;)

Ja tam nie specjalistka, po prostu po przejściach. Pracowałam od zawsze dużo i do samego końca przed punkcjami, transferami itp. Z tego co kojarzę to u @Czarnula34 problem z amh a tu niewiele rzeczy pomoże cokolwiek :/
No niestety mam duży problem z AMH ale puki co przeszliśmy do doktora Mrugacza on nam daje jeszcze nadzieję

Dziewczyny, podczytuje Was dyskretnie :-) Jestem po punkcji, pobrano aż 14 dojrzałych komórek, 9 poszło do zapłodnienia. Dzisiaj sie dowiedziałam, że wszystkie się zapłodnily , ale to dopiero druga doba i za wcześnie na określenie klasy. Transfer mam odroczony z uwagi na polipy endometrialne, czeka mnie histeroskopia i czekanie ... Nie mogę się doczekać jutra z informacją , ile zarodków przetrwa. Pozdrawiam Was i wszystkim życzę powodzenia :-)
Witaj, bardzo ładny wynik. Trzymam kciuki za pomyślny ciąg dalszy:)
A Ty już się kiedyś odzywałaś na forum, bo tak mi się coś kojarzy;)

Podchodzę do stymulacji na Cetrotide 0,25 i Elonva 150 mg
Zaproponowano na autem Time-lapse do monitorowania rozwoju komórek
Czy któraś z Was korzystała z takiej opcji ?

Witaj[emoji4]
Super wynik. Teraz niech się wszystkie pieknie rozwijają i poczekają na mamusie aż będzie gotowa. Powodzenia, trzymamy kciuki i dawaj znać co i jak.

Jej! Super wynik! Na pewno bedzie dobrze!
A czy to nie jest tak ze tylko 6 moga pobrac i zaplodnic maksymalnie wg polskiego prawa?

Jak to jest dziewczyny??

Piękny wynik teraz czekamy razem z tobą na kolejne dobre wiadomości.

reklama
Do góry