reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Kochana wiesz mi wiem że to trudne wież mi ostatnią próbę mieliśmy rok temu od tamtej pory nasze problemy jeszcze wzrosły w tym brak punkcji ale staram się nie załamywać trzymaj się ciepło

Kochana bardzo mi przykro, ale staraj się myśleć pozytywnie, wiem że to trudne, ale zamartwianie się w niczym nie pomaga. Trzymam za Ciebie bardzo mocno kciuki!!! Pozytywne nastawienie to połowa sukcesu!!! :*

reklama
No to hyc do łózka i odpoczywaj :) Właśnie my genetyki nie ruszaliśmy, genetyka już nie będę szukać bo i tak była by opcja tylko prywatnie, a jak mam mu płacić za wizytę i jakieś badania to wolę zapłacić za prenatalne. Jeszcze tylko na następnej wizycie się muszę dopytać czy twixy lub ivf nie są wskazaniem do badania na nfz. W sumie laska na recepcji w klinice jak mi umawiała termin to kazała się przypomnieć lekarzowi, żeby wystawił skierowanie, więc już sama się zgubiłam. Się dowiem 7lutego ;)
Ja miałam na nfz a wskazanie, że rozród wspomagany-in vitro tak miałam wpisane. I to jakby w pakiecie prenatalne plus polowkowe.

Dziewczyny, podczytuje Was dyskretnie :-) Jestem po punkcji, pobrano aż 14 dojrzałych komórek, 9 poszło do zapłodnienia. Dzisiaj sie dowiedziałam, że wszystkie się zapłodnily , ale to dopiero druga doba i za wcześnie na określenie klasy. Transfer mam odroczony z uwagi na polipy endometrialne, czeka mnie histeroskopia i czekanie ... Nie mogę się doczekać jutra z informacją , ile zarodków przetrwa. Pozdrawiam Was i wszystkim życzę powodzenia :-)

Tylko z łyżeczkowania mam kartę, reszta tylko bety, ewentualnie usg. No nic, jak trzeba będzie to zabulę, w końcu nie pierwszy i pewnie nie ostatni raz ;)

Ja tam nie specjalistka, po prostu po przejściach. Pracowałam od zawsze dużo i do samego końca przed punkcjami, transferami itp. Z tego co kojarzę to u @Czarnula34 problem z amh a tu niewiele rzeczy pomoże cokolwiek :/
No niestety mam duży problem z AMH ale puki co przeszliśmy do doktora Mrugacza on nam daje jeszcze nadzieję

Dziewczyny, podczytuje Was dyskretnie :-) Jestem po punkcji, pobrano aż 14 dojrzałych komórek, 9 poszło do zapłodnienia. Dzisiaj sie dowiedziałam, że wszystkie się zapłodnily , ale to dopiero druga doba i za wcześnie na określenie klasy. Transfer mam odroczony z uwagi na polipy endometrialne, czeka mnie histeroskopia i czekanie ... Nie mogę się doczekać jutra z informacją , ile zarodków przetrwa. Pozdrawiam Was i wszystkim życzę powodzenia :-)
Witaj, bardzo ładny wynik. Trzymam kciuki za pomyślny ciąg dalszy:)
A Ty już się kiedyś odzywałaś na forum, bo tak mi się coś kojarzy;)

Podchodzę do stymulacji na Cetrotide 0,25 i Elonva 150 mg
Zaproponowano na autem Time-lapse do monitorowania rozwoju komórek
Czy któraś z Was korzystała z takiej opcji ?

Witaj[emoji4]
Super wynik. Teraz niech się wszystkie pieknie rozwijają i poczekają na mamusie aż będzie gotowa. Powodzenia, trzymamy kciuki i dawaj znać co i jak.

Jej! Super wynik! Na pewno bedzie dobrze!
A czy to nie jest tak ze tylko 6 moga pobrac i zaplodnic maksymalnie wg polskiego prawa?

Jak to jest dziewczyny??

Piękny wynik teraz czekamy razem z tobą na kolejne dobre wiadomości.

reklama
Do góry