reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
DGd - pięknie bardzo się cieszę! Mój tez bardzo się wzruszył na badaniu i jak prenatalne odebraliśmy, bardzo mu ulżyło i chyba wtedy uspokoił się ze wreszcie się udało. Ja obecnie czekam na połówkowe ;)))
Megi - u nas codziennie dziecię ma inne imię. Śmieje się ze będzie dziecko nazwane przez sąd w końcu ;)))

Hahaha mozna zmieniac i wymyslac do woli do samego konca - toz to sama przyjemnosc...
Nie po to tyle czekania walki i łez zeby teraz nie rozkminiac 9 miesiecy:))))

Ja dzis na usg pozwolilam sobie na przemkniecie mysli - ciekawe jak to jest robic usg w ciazy....

DGd - pięknie bardzo się cieszę! Mój tez bardzo się wzruszył na badaniu i jak prenatalne odebraliśmy, bardzo mu ulżyło i chyba wtedy uspokoił się ze wreszcie się udało. Ja obecnie czekam na połówkowe ;)))
Megi - u nas codziennie dziecię ma inne imię. Śmieje się ze będzie dziecko nazwane przez sąd w końcu ;)))

U nas bedzie no name x2[emoji23]

My pozdrawiamy Tamizkę, Stasia, Tatę Stasia i reszty zarodków :D oraz wszystkie kunie we wsi :D :D :D :*
Coś mi się wydaje, że mnie kibel nie polubi, bo jeszcze nie wzywał ani razu :D za to do psychiatryka już bliżi jak dali :p
Dzięki Asieńko ;)
Kunie są zachwycone a szczególnie cowboy Stasiu
IMG_20190128_155728.jpg

Dobrze że Cię mdłości nie męczą a do psychiatryka to połowa z nas powinna się udać :p

@Margit2018 a Ty juz po wizycie dzisiaj? :)
Właśnie wyszłam mała ma 3200kg w 35 tc więc klocek niezły. Reszta ok tylko ciężko mi chodzić. Pytałam Inge o tą poradnię w kopernika niestety wizyty są u różnych lekarzy. Prenatalne na nfz po 3 poronieniach ale musi być zaświadczenie od genetyka. Póki co zaciskam nogi i 25 lutego idę do szpitala, malutka dalej dooopką na dół i mam uważać żeby nie zacząć rodzić.

reklama
Właśnie wyszłam mała ma 3200kg w 35 tc więc klocek niezły. Reszta ok tylko ciężko mi chodzić. Pytałam Inge o tą poradnię w kopernika niestety wizyty są u różnych lekarzy. Prenatalne na nfz po 3 poronieniach ale musi być zaświadczenie od genetyka. Póki co zaciskam nogi i 25 lutego idę do szpitala, malutka dalej dooopką na dół i mam uważać żeby nie zacząć rodzić.
No to hyc do łózka i odpoczywaj :) Właśnie my genetyki nie ruszaliśmy, genetyka już nie będę szukać bo i tak była by opcja tylko prywatnie, a jak mam mu płacić za wizytę i jakieś badania to wolę zapłacić za prenatalne. Jeszcze tylko na następnej wizycie się muszę dopytać czy twixy lub ivf nie są wskazaniem do badania na nfz. W sumie laska na recepcji w klinice jak mi umawiała termin to kazała się przypomnieć lekarzowi, żeby wystawił skierowanie, więc już sama się zgubiłam. Się dowiem 7lutego ;)

Do góry