reklama
DGd - pięknie bardzo się cieszę! Mój tez bardzo się wzruszył na badaniu i jak prenatalne odebraliśmy, bardzo mu ulżyło i chyba wtedy uspokoił się ze wreszcie się udało. Ja obecnie czekam na połówkowe ))
Megi - u nas codziennie dziecię ma inne imię. Śmieje się ze będzie dziecko nazwane przez sąd w końcu ))
Hahaha mozna zmieniac i wymyslac do woli do samego konca - toz to sama przyjemnosc...
Nie po to tyle czekania walki i łez zeby teraz nie rozkminiac 9 miesiecy)))
Ja dzis na usg pozwolilam sobie na przemkniecie mysli - ciekawe jak to jest robic usg w ciazy....
annemarie
Fanka BB :)
DGd - pięknie bardzo się cieszę! Mój tez bardzo się wzruszył na badaniu i jak prenatalne odebraliśmy, bardzo mu ulżyło i chyba wtedy uspokoił się ze wreszcie się udało. Ja obecnie czekam na połówkowe ))
Megi - u nas codziennie dziecię ma inne imię. Śmieje się ze będzie dziecko nazwane przez sąd w końcu ))
U nas bedzie no name x2[emoji23]
sssurykatka
Nie, to by powiedzieli...
„ A potrzebne wam to bylo?”
Ooooo to już moje ulubione. Ale ivf i fakt, że tego za bardzo nie ukrywam pozwolił mi zweryfikować wiele.znajomosci
tamiza
Dzięki AsieńkoMy pozdrawiamy Tamizkę, Stasia, Tatę Stasia i reszty zarodków oraz wszystkie kunie we wsi :*
Coś mi się wydaje, że mnie kibel nie polubi, bo jeszcze nie wzywał ani razu za to do psychiatryka już bliżi jak dali
Kunie są zachwycone a szczególnie cowboy Stasiu
Dobrze że Cię mdłości nie męczą a do psychiatryka to połowa z nas powinna się udać
tamiza
Super wieściRemizko buziaczki!!!!
Dziękuje za pamięć.
U mnie dobrze 16 tydzień - dziecię zdrowe - prenatalne bez zarzutów. A ja nadal wojuje z klozetem. )))))
Bardzo się cieszę
Mam nadzieję że spotkania z klozetem szybko się skończą i w pełni będziesz mogła cieszyć się ciąża
dżoasia
Uwielbiam patrzyć na te Wasze pociechy :*Dzięki Asieńko
Kunie są zachwycone a szczególnie cowboy Stasiu Zobacz załącznik 938418
Dobrze że Cię mdłości nie męczą a do psychiatryka to połowa z nas powinna się udać
tamiza
Jeszcze chwila i to ja będę się jarac Twoim maluchami bo mój to już kawał chłopaUwielbiam patrzyć na te Wasze pociechy :*
Margit2018
Właśnie wyszłam mała ma 3200kg w 35 tc więc klocek niezły. Reszta ok tylko ciężko mi chodzić. Pytałam Inge o tą poradnię w kopernika niestety wizyty są u różnych lekarzy. Prenatalne na nfz po 3 poronieniach ale musi być zaświadczenie od genetyka. Póki co zaciskam nogi i 25 lutego idę do szpitala, malutka dalej dooopką na dół i mam uważać żeby nie zacząć rodzić.@Margit2018 a Ty juz po wizycie dzisiaj?
reklama
dżoasia
No to hyc do łózka i odpoczywaj Właśnie my genetyki nie ruszaliśmy, genetyka już nie będę szukać bo i tak była by opcja tylko prywatnie, a jak mam mu płacić za wizytę i jakieś badania to wolę zapłacić za prenatalne. Jeszcze tylko na następnej wizycie się muszę dopytać czy twixy lub ivf nie są wskazaniem do badania na nfz. W sumie laska na recepcji w klinice jak mi umawiała termin to kazała się przypomnieć lekarzowi, żeby wystawił skierowanie, więc już sama się zgubiłam. Się dowiem 7lutegoWłaśnie wyszłam mała ma 3200kg w 35 tc więc klocek niezły. Reszta ok tylko ciężko mi chodzić. Pytałam Inge o tą poradnię w kopernika niestety wizyty są u różnych lekarzy. Prenatalne na nfz po 3 poronieniach ale musi być zaświadczenie od genetyka. Póki co zaciskam nogi i 25 lutego idę do szpitala, malutka dalej dooopką na dół i mam uważać żeby nie zacząć rodzić.
Podziel się: