reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
U nas było 0% ale maz miał żylaki powrozka nasiennego. Operacja i około pół roku dieta, Wit, 0 alkoholu i wyniki troszkę podskoczyly

Dziękuje za odpowiedz moj właśnie byl u urologa zrobił mu usg moszny zbadał i niby nie ma żylaków wiec nie wiem co może być tego przyczyna :( fakt faktem raptem miał dwa dni bez sexu i pił wino dzień przed oddaniem nasienia walczy z przeziębieniem bo go gardło boli, zimno wyskoczyło ale czy to by wszystko aż tak skończyło się ze 0% :( umówiłam nas do innej kliniki za dwa tygodnie postaramy się w tedy nie kochać 5 dni bo mam akurat okres i żeby nie pił ani grama alko przez tydzień do badani i zobaczymy jak nadal będzie 0% to jedynie widzę rozwiązanie tylko ivf

Dziewczyny czy też na początku ciąży było Wam tak zimno? Nigdy nie byłam zmarzluchem, wręcz przeciwnie a teraz ubieram się naprawdę ciepło a zimno mi od kilku dni jakby było - 15

Liv Skarbie moj, tez oczywiscie pamietam, mocno kibicuje, zycze Ci szczesliwego finalu tym razem :) :*
Toz to blizniaki jak nic :) u mnie prawie jak u @adunnnia90 w 9 dpt bylo - 288 :)

Ja mojego przed procedurami i przed szczepieniami, kiedy musial byc zdrowy pilnowalam jak dziecka, zeby sie nie przeziebil - czapka na glowe, rekawiczki na rece, kurtke zasunac, co z tego ze do samochodu niedaleko? A w upaly znowu zeby jajek nie przegrzewal - luzne majty, plastry chlodzace, w domu "wietrzenie" :D

Przy slabszych jajkach q10 jest jak najbardziej wskazany. Intralipid moze by ci sie udalo zalatwic?
Kurcze maz byl ostatnio 3 razy na basenie wiec pewnie to go rozlozylo :-(

Drogie, a powiedzcie mi proszę, jak byłyscie na wizycie u dr Paśnika to jakieś badania już mialyscie zrobione takie typowe dla niego? U mnie cały segregator tych przeróżnych badań ale nie wiem na co on zwraca uwagę, co jest dla niego istotne. Konsultacja 300zl kosztuje to dobrze byłoby już do niego z czymś iść a nie tylko po to żeby zlecił badania:(
Teraz konsultacja az 300 zl??? W Lodzi??? Raczej bym nic nie robila bo jednak on zleca kazdemu cos innego wiadomo ze sie pokrywa czesc badan ogolnie ale jednak bym czekala.
A wizyta kiedy???

reklama
Do góry