reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Po połówkowych badaniach :D
Wszystko dobrze :)
Nic się nie zmieniło, córcia zostaje córcia ❤buźki nie bardzo chciała pokazać ;)zasłaniała się rączkami :D

Widzę, że trochę się spóźniłam z kalendarzem dzisiaj, a tu już takie piękne wiadomości! ❤️
Moja mała na połówkowych tez nie chciała pokazać buźki, jedną rączką bawiła się pępowiną a drugą zasłaniała buźkę ;-)
Już szykujesz wyprawkę?

Megi to teraz szalej z wyprawka, mi to ogromna radoche sprawilo, co widacpo zawalonym pod sufit pokoju[emoji23][emoji23][emoji23]ciesze sie ze wszystko ok!
Już od początku miesiąca szykuję ;) śmiałam się do mojego że jak okaże się chłopak to trudno będzie chodził w różowym :) lekarz zawzięcie szukał siusiaka,ale się nie udało :p
A Ty kochana to wszystko razy dwa,więc trochę tego wyjdzie:)
Czekam na komodę którą zamówiłam,to dopiero będzie radocha z układaniem i wyjmowaniem ubranek :)

@dżoasia Uwielbiamy takie widoki. Cudne[emoji173] [emoji173]
@Liv26 Gratuluję i oby tak dalej.
@Baylee [emoji110] [emoji110] [emoji110] za piekny przyrost.
@NataliaNNN kiedy testujesz?
@Megi1985@ Super wiadomosci, nie mogło być inaczej. Niech córcia zdrowo rośnie.
Pierwszą bete zrobiłam we wtorek bo i tak robiłam badania z krwi rożne hormony. I przy 5dpt przy 3dniowych dwóch zarodkach drgnelo do 1.22. No a jutro idę na krew do kliniki tak jak kazał lekarz no i wtedy zobaczymy co z tego będzie...

Widzę, że trochę się spóźniłam z kalendarzem dzisiaj, a tu już takie piękne wiadomości! ❤️
Moja mała na połówkowych tez nie chciała pokazać buźki, jedną rączką bawiła się pępowiną a drugą zasłaniała buźkę ;-)
Już szykujesz wyprawkę?
To ja miałam dzisiaj wcześnie wizytę;)
Moja zasłaniała się dwoma rączkami, ziewała i w nosie miała pozowanie do zdjęcia;)
A teraz chyba ja wkurzył bo wariuje w brzuchu:o
Tak wyprawkę szykuje powoli ;)

Tez mialam intralipid i tez bralam koenzym do tego. Po lipidzie NKmi spadalo, w ciazy roslo. Wg mnie z koenzymem to nic wspolnego nie mialo. Tyle z moich doswiadczen[emoji4]
idzie zwariować ;)Annemarie a w dzień transferu miałaś podany lipid przed transferem czy po transferze?Tego Pasikonik mi nie powiedział i nie wiem jak mam się ustawić.

reklama
Już od początku miesiąca szykuję ;) śmiałam się do mojego że jak okaże się chłopak to trudno będzie chodził w różowym :) lekarz zawzięcie szukał siusiaka,ale się nie udało :p
A Ty kochana to wszystko razy dwa,więc trochę tego wyjdzie:)
Czekam na komodę którą zamówiłam,to dopiero będzie radocha z układaniem i wyjmowaniem ubranek :)

Ja na wszystkie meble czekam[emoji85]jeszcze z 8 tyg.Na razie moje biuro zmienilo sie w magazyn[emoji23]

Do góry