Kinga dobrze będzie i na pewno podadzą ci dwa wypasione zarodeczki:-).Trzymam za to kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Żadna z nas nie lubi bezradności ale niestety jesteśmy na nia skazane. musimy wierzyć lekarzom, ich wiedzy i dobrym chęciom.
reklama
Kinga_1
Fanka BB :)
Alegoria83 - a może lekarz coś nie tak pomierzył? No, bo skoro beta rośnie to i zarodeczek też przecież. Myśl pozytywnie. Musi być dobrze.
Kinga_1
Hola - wiem, że trzeba ufać. Ufam, ale i tak nie lubię być całkowicie bezradna. Ale bym chciała, żeby już dzisiaj była środa.
Miłego dnia wszystkim. Znikam odpocząć, bo po tej punkcji i znieczuleniu ogólnym jakiś śpioch jestem jeszcze.
Miłego dnia wszystkim. Znikam odpocząć, bo po tej punkcji i znieczuleniu ogólnym jakiś śpioch jestem jeszcze.
kinga to czekamy do srody, bedzie dobrze-zobaczysz. alegoria mam nadzieje, ze to lekarz sie pomylil jutro o 15.30 bede myslec o Tobie. Hola , mam nadzieje, ze bol ktory odczuwasz to rozciagajaca sie macica.wiem co przezywasz, to strach i w sumie slowa tu nie pomoga, ale wierze, ze wszystko bedzie dobrze. Niestety nie jest nam dane byc w beztroskiej ciazy, bo jestesmy tak swiadome zagrozen po tylu przejsciach i analizujemy kazdy bol. Trzymajcie sie
Kinga_1
Ale suseł dzisiaj ze mnie. Padłam i spałam jak niemowlę normalnie. Muszę przyznać, że tym razem po punkcji dużo lepiej się czuję niż poprzednio. Poprzednio bolał mnie cały brzuch, a teraz na spokojnie. Mimo, że oczywiście jakieś plamienie lekkie muszę mieć.
reklama
Podziel się: