reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Kinga dobrze będzie i na pewno podadzą ci dwa wypasione zarodeczki:-).Trzymam za to kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Żadna z nas nie lubi bezradności ale niestety jesteśmy na nia skazane. musimy wierzyć lekarzom, ich wiedzy i dobrym chęciom.

reklama
Hola - wiem, że trzeba ufać. Ufam, ale i tak nie lubię być całkowicie bezradna. Ale bym chciała, żeby już dzisiaj była środa.

Miłego dnia wszystkim. Znikam odpocząć, bo po tej punkcji i znieczuleniu ogólnym jakiś śpioch jestem jeszcze.

kinga to czekamy do srody, bedzie dobrze-zobaczysz. alegoria mam nadzieje, ze to lekarz sie pomylil jutro o 15.30 bede myslec o Tobie. Hola , mam nadzieje, ze bol ktory odczuwasz to rozciagajaca sie macica.wiem co przezywasz, to strach i w sumie slowa tu nie pomoga, ale wierze, ze wszystko bedzie dobrze. Niestety nie jest nam dane byc w beztroskiej ciazy, bo jestesmy tak swiadome zagrozen po tylu przejsciach i analizujemy kazdy bol. Trzymajcie sie

Kinga, super ,ze jestes juz w domku. Odpoczywaj , wyspij sie, bo juz w srode bedziesz musiala byc w formie, by przyjac dwa sliczne bobaski :-)

ALEGORIA trzymam kciuki za Ciebie i Twoje malenstwo :-) !! KINGA mysl pozytywnie,teraz to bardzo wazne! Stresy i zamartwianie sie nic teraz nie da. bedzie diobrze :-)

Kinga za Twoje maleństwa &&&&&&&&&&&&

życzę Ci i nam wszystkim takich cudów jak na obrazku :-)

Baby-Twins.png

Ale suseł dzisiaj ze mnie. Padłam i spałam jak niemowlę normalnie. Muszę przyznać, że tym razem po punkcji dużo lepiej się czuję niż poprzednio. Poprzednio bolał mnie cały brzuch, a teraz na spokojnie. Mimo, że oczywiście jakieś plamienie lekkie muszę mieć.

reklama
Do góry