\To ja juz nie kapuję. Tez mam Bx i mi tego nie dal...
Kurcia ja też już nie rozumiem dlatego wezmę ten accofil dla świętego spokoju choć Pasikonik mówił że brałam już dwa razy to za dużo nie dobrze.No i bądź tu mądra.
Doczytałam,że luty/marzec transfer to jak u mnie stymulka i endo będzie dobre to będziemy mięc w tym samym czasie ja pierwszy tydzień marca.
Zazdroszczę z tymi orzechami bo przy moje insulinooporoności mam z nim rezygnować ponoć.Trzymam kciuki aby tym razem się udało!!Dziękuję za pamięć, kochana ależ zrobiłaś podsumowanie, super!
U mnie Endo zwykle kiepskie, w tym miesiącu ładne, szamalam orzechy, głównie laskowe i popijalam czerwonym winkiem , może to pomogło.
Na jakość komórek podobno koenzym Q10, ale tu nie pomogę, bo u mnie jajniki i komórki ok, przynajmniej tak wyglądają, ale na razie z trzech transferów jedną ciąża bc.
Trzymam za twoją stymulacje!
Ola czy mogłabym prosić o taką rozpiskę i Twoj kir na priv dla porównania?Bo mam tą samą sytucaje co Kurcia.To moze napisz do niego o ten accofil , ja pisałam o intralipid i mi odpisał że przy accofilu w moim przypadku to nie potrzebne , ale też w niczym nie przeszkadza więc biorę , może spróbuj też ze swoją dok pogadać , ja mam mieć zarówno przed jak i po transferze, jak chcesz to mogę Ci wysłać na priv moje kiry i rozpiskę od docenta dla porównania
@Majaaa w Twoim wieku jak widać jaja masz naprawdę niezle! Czekamy na prenatalne!Kiedy to zleciało?!
@Margit2018 Tobie się udało na Górnym Śląsku?Dobrze kojarze?Tam gdzie dżoasia ?
Ja tuż za Wami marzecJuz chyba będzie nas czwórkaElessi, Laurka, nadziejaxxx i ja
Chyba ze jeszcze kogos pominęłam
@Vinszka to lecimy razem na marzec Doczytałam ,ze to Twoje pierwsze podejście także powodzenia!!
@Kamaaa mój gin powiedział ,że 80% ma to Pai -1 więc chyba bym sie zbytnio nie przejmowała.
Ja też mam to samo nieprawidłowe i wiele innych .będziemy działać na ile to możliwe.Doczytałam,że masz mrozaczki więc nawet nie wiesz jaką jesteś szczęsciara!
@nadzieja xxx ja już kolejna procedura i też za każdym razem brak mrozaczka.Musimy walczyć.
Jakie masz AMH bo Elessi napisała,,że miałaś dużo rzeczy przy niskim AMh.Edit doczytałam ze masz 0,8 to masz niezlą ilosć!ja mam 1,70 obecnie (skacze nie wiedzac czemu) mam 3,max 5.
@Laurka2019 ja na świeżaku jak będzie dobre endo początek marca tak wypadnie.więc będę ciut za Wami
@Forget-me-not... @Akatombo trzymam kciuki!!
@lama70 a robiłaś wszystkie wymazy?
Cześć.Bardzo mi przykro ,ze się nie udało. ja też miałam blastki i nic z tego.Miałaś robioną immunologię?Jaki miałaś protokół?Kariotypy?W jakiej klinice się leczysz?Jakie leki po transferze?Jest wiele zależności i trzeba różnych kombinacji.Masz jeszcze jakieś mrozaki?In vitro to skomplikowany proces i trzeba mieć naprawdę szczęście.będziemy walczyć dalej.Hej, jestem tutaj nowa. Zdecydowalam się na in vitro gdyz u męża slabe nasienie, u mnie wg badań wszystko gra. 3.01 podane dwie blastocysty i nie udało się:-( dziewczyny co mogło byc powodem skoro u mnie ok, zarodki rozwinęły sie do blastocysty, strasznie mnie to męczy i zastanawiam się bo moze jednak u mnie jest cos nie tak? Do tego po odstawieniu lekow nadal nie mam okresu, po jakim czasie Wy mialyscie po nieudanym transferze?
Ostatnia edycja: