Ja mam 10-5-0mg (rano , w południe , wieczór)Dziewczęta a w jakiej ilości bierzecie encorton? :*
reklama
Sol
Fanka BB :)
Dziękuję
Wszystko dodane Ale fajnie, w Walentynki bedziesz podglądac Maleństwo
Elessi
To sie nie poddawajcie :-) zobaczysz bedziesz jeszcze z brzuchem chodzić :-) tzn razem bedziemy :-)Moj ma dziecko z poprzedniego związku i bardzo chcemy mieć wspólne malenstwo
Marzycielka7
To sie nie poddawajcie :-) zobaczysz bedziesz jeszcze z brzuchem chodzić :-) tzn razem bedziemy :-)
Nie poddajemy [emoji6]choć ja czasem jestem pesymistka ale mąż nie pozwala mi zwątpić i każdego dnia powtarza mi zobaczysz uda się !
No a co do tych brzuszków na Dzień Kobiet będziemy chwalić się naszymi betami [emoji16][emoji110][emoji847]
NataliaNNN
Dziękuję za info a które to jest Twoje podejscie? Długo już go bierzesz?Ja mam 10-5-0mg (rano , w południe , wieczór)
Elessi
Dokładnie!!!Nie poddajemy [emoji6]choć ja czasem jestem pesymistka ale mąż nie pozwala mi zwątpić i każdego dnia powtarza mi zobaczysz uda się !
No a co do tych brzuszków na Dzień Kobiet będziemy chwalić się naszymi betami [emoji16][emoji110][emoji847]
To będzie mój 5 transfer , tylko przy pierwszym nie brałam , teram biorę już od ponad miesiąca , transfer w lutymDziękuję za info a które to jest Twoje podejscie? Długo już go bierzesz?
NataliaNNN
A przy tych 5 transferach coś zaskoczyło, beta podskoczyla?To będzie mój 5 transfer , tylko przy pierwszym nie brałam , teram biorę już od ponad miesiąca , transfer w lutym
Niestety do tej pory beta nawet nie drgnęła, zawsze było 0 ...A przy tych 5 transferach coś zaskoczyło, beta podskoczyla?
reklama
sssurykatka
Olka, limit pecha wyczerpany, mi się udało za 5. razem. Będzie dobrze!Niestety do tej pory beta nawet nie drgnęła, zawsze było 0 ...
Podziel się: