NataliaNNN
Fanka BB :)
Szukaj Kochana a jak będzie zamknięte rób w piątekJuż sprawdzalam alab i w mojej miescinie w sobote zamknięte. Sprawdzę inne moze gdzieś da rade.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Szukaj Kochana a jak będzie zamknięte rób w piątekJuż sprawdzalam alab i w mojej miescinie w sobote zamknięte. Sprawdzę inne moze gdzieś da rade.
Tarczyca i cukier tez w normie. Leczymy sie w Invimed Warszawa. Tak sobie myślę że ludzie z gorszymi problemami mają dzieci wiec i nam sie uda!Wiem[emoji20]tez tak myslalam, miejmy nadzieje ze za drugim razem sie uda[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️boli okrutnie taka porazka , ale prawda jest tak ze kazde podejscie to jakies 25-30% szansy.Gdzie sie leczycie? Rozumiem ze panel tarczycowy i cukier tez ok? Proste badania a zke wyniki duzo moga namieszac.
Tarczyca i cukier tez w normie. Leczymy sie w Invimed Warszawa. Tak sobie myślę że ludzie z gorszymi problemami mają dzieci wiec i nam sie uda!
Kochana a zadnych endometriozy objawow przypadkiem nie masz?
Kochana precyzyjniejszym badaniem jest wymaz bakteriologiczno-mykologiczny z antybiogramem.Oszaleje od października w czystości wychodzi mi III stopień. Co miesiąc antybiotyk i nic nie zmienia się. Co robic?
Kiedys czytałam jak dziewczyna miała kilka razy podawany zarodek i nic, po kilku nieudanych transferach kolejny zarodek nacieli laserem czy cos takiego i wtedy dopiero sie przyjąłDziękuję za dobre słowa. Badania które robilam: wszystkie hormony, morfologia, cytologia, droznosc jajowodow, chlamydia, amh, usg macicy, piersi. Z 7 komorek, 4 nadawaly sie do zapłodnienia i 3 sie zaplodnily, zostal jeden mrozaczek. Moze faktycznie nie ma co sie martwic na zapas, moze to organizm zle zniósł stymulacje, aczkolwiek caly czas myslalam ze sie uda.
Tez o tym czytalam i musze zapytać lekarza oraz o ten klej Embryo glue tez zwiększa szanse- tak czytalam.Kiedys czytałam jak dziewczyna miała kilka razy podawany zarodek i nic, po kilku nieudanych transferach kolejny zarodek nacieli laserem czy cos takiego i wtedy dopiero sie przyjął
Embrio glue i nacięcie otoczki zarodka zwieksza szansę i plantacji zarodkaTez o tym czytalam i musze zapytać lekarza oraz o ten klej Embryo glue tez zwiększa szanse- tak czytalam.
ja miałam podane 3 dniowe i betę zrobiłam w 7dpt bo tak mi kazał lekarz ;-) i już wyszedł pozytywny także trzymam kciuki zaciśnięte <3 <3 <3Dziewczyny po transferze trzydniowych zarodków kiedy beta już może wyjść?