Gratuluję a ile wyszla?ja miałam podane 3 dniowe i betę zrobiłam w 7dpt bo tak mi kazał lekarz ;-) i już wyszedł pozytywny także trzymam kciuki zaciśnięte <3 <3 <3
reklama
pisces
Fanka BB :)
Suuuuper! Bardzo, Bardzo się cieszę! 2019 jest nasz!A tu moje żelusie
@nadziejamooja;)
@Forget-me-not... dzisiaj przyszła @Dzięki kochana. Obie miałyśmy po jednym zarodeczku transferowane. Ja morule a @Akatombo blastke.
Mam tylko 3 zarodeczki więc je oszczędzam. Gdyby się nie udało to moze sie cos wiecej przebadam przed kolejnym criotransferem. Staram się jednak myśleć pozytywnie.
Czekamy razem z Tobą na Twój transfer. Doczekalas sie juz okresu?
@nadziejamooja;)
@Baylee a ilu dniowy zarodek miałaś podany?Jeden zarodek. Drugi transfer. Przy pierwszym miałam dwa podane. To testujesz w piątek czy wcześniej? Oby się nam udało. To mój ostatni zarodek
Forget-me-not...
No i super, szybko juz teraz zleci[emoji4]@Forget-me-not... dzisiaj przyszła @
A na cyklu sztucznym czy naturalnym podchodzisz?
Mi kazali zrobić w 9 dniu i była już 36.6Dziewczyny po transferze trzydniowych zarodków kiedy beta już może wyjść?
NataliaNNN
[.[/QUOTE]
A mam pytanko, mi teraz wyszedł też II/III stopień czystości czy orientujesz się czy z takim stopniem powinno się przeprowadzać transfer? A o. Jakich probiotykach mówisz? Podaj plis jakieś nazwy? I czy można je stosować po transferze czy tylko przed?Kochana precyzyjniejszym badaniem jest wymaz bakteriologiczno-mykologiczny z antybiogramem.
Ja z kolei polecam tantum rosa do irygacji i probiotyki dopochwowe. Dziewczyny tez robią irygacje z wody utlenionej (nie znam proporcji ale pewnie gdzies w necie znajdziesz). Podmywaj sie rumiankiem, reczniki zmieniaj czesto, prasuj je po wypraniu (nie wystarczy wygotwac, bo niektore bakterie czy grzyby przezywaja twmp nawet 130 stopni). No i te probiotyki to niech ci uszami wychodza jedzenie kiszonek tez wskazane, sok z zurawiny 100%.
No i octenisept tez ponoc super, mozesz kupic z aplikatorem vaginalnym do psikania. Zrob sobie przerwe od antybiotykow moze...
3dniowy@Baylee a ilu dniowy zarodek miałaś podany?
Marzycielka7
Ja biorę estrofem, acard, progesterone besins i encorton. No i kwas foliowy. Nie patrz na moje zalecenia. Ja swoich hormonów nie wytwarzam prawie. Mam przedwczesne wygasanie funkcji jajników i in vitro robię z komórką dawczyni
Baylee a jakie jest Twoje AMH jeśli mogę zapytać ?
reklama
0,04Baylee a jakie jest Twoje AMH jeśli mogę zapytać ?
Podziel się: