reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja tez sie bardzo ciesze, ze zalogowalam sie na tym forum, bo wiem, ze tutaj naprawde rozumiemy swoje problemy , dazymy do tego samego, dzielimy sie doswiadczeniami i wspoeramy, dziekuje:)

Kinga, dolaczam sie i juz mocno trzymam kciuki za jutrzejszy dzien. Bedzie dobrze i na 100% beda maluchy do transferu.:tak:

Tego filmu o in vitro jestem bardzo ciekawa i chetnie obejrze.

Cześć dziewczyny , dawno temu troche sie tu udzielalam na tym forum, ale moje nieudane in vitro spowodowało że popadłam w depresję i właściwie to odechciało sie żyć.
Teraz pomimo tego że listopad rodzę się na nowo jak Feliks z popiołów i znowu chcę walczyć.
Mieszkam w Londynie , mam pytanie do dziewczyn stąd bądz z UK- jak długo czekaliscie na pierwsze in vitro? Mamy z męzem wszystkie badania i wiemy gdzie jest problem.- brak plemników w porywach do 6 mln po leczeniu...
Troche mnie przeraza ta kolejka o ktorej wszyscy mówią (podobno 2-3 lata)
Ale skoro jest nadzieja, warto walczyć.

POzdrawiam was serdecznie. We wtorek pierwsza wizyta u GP....:-D

hej Andzia. Ja jestem spod Londka i wiem ze czas oczekiwania jest rozny ja np czekalam tylko 2 m-ce ale slyczalam tez o 6 miesiacach ale nie 2-3 lata. A tak naprade to czas oczekiwania zalezy od liniki ale to ty decydujesz ktora klinike wybierasz. Badan tu robi sie zdecydowanie mniej niz w PL.
Ciesze sie ze wracasz do walki:-) bedzie dobrze

Kinga - powodzonka jutro zycze, owocnych plonow.

lawendowy - szybkiego powrotu do zdrowka.

reklama
andziulek ja tez z Uk :) Tak jak Elala bardzo szybko u mnie poszlo - ok 2 mce. Az w szoku bylam, bo kompletnie nie bylam na to przygotowana (psychicznie). Ale to byla super wiadomosc, no I szybciutko poszlo - pierwsza wizyta po tym jak zatwierdzili nam fundusze byla chyba po 2 tygodniach!

Caluje dziewczyny - trzymajcie sie cieplo, bo mrozik nadchodzi :zawstydzona/y:

Do góry