reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Hej,
to ja po dlugiej przerwie.Nadrobilam wszysko po powrocie z Polski i zagladalam na forum, ale jakos nie moglam sie zebrac do pisania. Strasznie mi przykro z powodu wszyskich dziewczyn, ktorym sie nie udalo. Dobrze, ze juz opracowujecie plany na kolejne podejscia. Podziwiam za sile i wytrwalosc.I dopinguje wam wszystkim.

Andziulek - ja musialam odeczekac 3 lata, bo nasze wyniki byly w porzadku a tyle mielismy sie strac o naturalna ciaze. Nie wiem jak jest w przypadku zdiagnozowania jakiegos problemu, czy kieruja zaraz. Po tym okresie wszysko poszlo bardzo szybko, skierowali nas do kliniki i juz praktycznie w pierwszym cyklu po spotakniu tam z lekarzem moglismy podchodzic do wyciszania.

Ja w Polsce zrobilam usg, moj pecharzyk mial 3 na 5 mm. Za wczesnie zeby zobaczyc serduszko. teraz czekam jak na szpiklach do usg 28.11. Troche dokucza ma torbiel na jajniku, ktora powstala po symulacji i ma 3.5 cm wielkosci. Lekarz mowi ,ze nie wplywa na ciaze a to jest najwazniejsze.

Pozdrawiam serdecznie

reklama
hej kobitki. Kinga trzymam kciuki za Twoją punkcję. Zobaczysz będą piękne zarodeczki. Nie stresuj się bo to nie pomaga.

Gotadora zapraszam do kościoła w stawigudzie. Jest jeden ksiądz i jest po prostu człowiekiem. Do mnie trafił bez reszty.

Inne kobietki wybaczcie, że tak ogólnie piszę ale trzymam za was kciuki nie zależnie na jakim etapie jesteście.

No i witam poniedziałkowo.

Cześć dziewczyny w ten mglisty poniedziałek. Oby niebawem się wypogodziło:tak:.
Mnie od wczoraj dosc mocno boli dół brzucha, całkiem jak na @ mimo brania nospy. Dziś miałam taki beżowy upław na wkładce, Starsznie się boję a wizytę mam dopiero w środę:-(. Dziś nie poszłam do pracy, leżę w łożku i sie modlę żeby to było chwilowe i żeby wszystko z moimi szkrabami było ok. trzymajcie proszę kciuki.

Kinga za Ciebie kciuki już trzymam bardzo mocno:tak:

Cześć dziewczyny w ten mglisty poniedziałek. Oby niebawem się wypogodziło:tak:.
Mnie od wczoraj dosc mocno boli dół brzucha, całkiem jak na @ mimo brania nospy. Dziś miałam taki beżowy upław na wkładce, Starsznie się boję a wizytę mam dopiero w środę:-(. Dziś nie poszłam do pracy, leżę w łożku i sie modlę żeby to było chwilowe i żeby wszystko z moimi szkrabami było ok. trzymajcie proszę kciuki.

Kinga za Ciebie kciuki już trzymam bardzo mocno:tak:

Hola a czy ty bierzesz luteinę dowcipną? Bo beżowe upławy mogą być od niej. Ja tak mam i wszystko jest w porządku (mam nadzieję, byle do środy).

Dzień dobry kobietki :-) Dziś od samego rana mam dobry humor. Jutro idę na betę i skończy się ta niepewność która mi towarzyszy od tylu dni. Wczoraj nie wytrzymałam, całą noc śniły mi się 2 kreseczki na teście ciążowym więc jak tylko wstałam zrobiłam test "sikańca" w 9 dpt. Patrzyłam smutna na test jak pojawia się jedna kreska w polu Kontrolnym a pole Testowe zostaje puste. Zdenerwowałam się wrzuciłam szybko test z powrotem do pudełka a pudełko do kosza :-( Mój mąż dzielnie pocieszał mnie przez cały dzień, zabrał na spacer na obiad do restauracji... cały czas powtarzał że będzie dobrze i że nam się uda. Dzień jakoś minął, chociaż byłam bardzo przygnębiona :-( Wieczorem zaczęłam czytać fora internetowe żeby sprawdzić jakie hcg miały inne dziewczyny w 9dpt i czy im wychodził pozytywny test "sikaniec". Miałam jeszcze nadzieję aczkolwiek niewielką, że może test się pomylił. Czytałam i czytałam... w oczach kręciły się łzy i nagle trafiłam na wpisy kilku dziewczyn które pisały, że miały na teście 2 kreseczki ale tą drugą bardzo jasną i ona pojawiła się dopiero po kilku 2-5 minutach. Zaszumiało mi w uszach. Przecież ja mój test robiłam max 1 minutę. Pobiegłam do łazienki. Wyjęłam pudełko z testem a tam... delikatna blado-różowa druga kreseczka. Nie mogłam w to uwierzyć to pierwszy test w moim życiu (a robiłam ich już naprawdę dużo) który mi wyszedł pozytywnie a ja go wyrzuciłam przed otrzymaniem prawidłowego wyniku :-) Dziś powtórzyłam rano test i moja druga nieśmiałą kreseczka pojawiła się znowu :-):-):-). Jestem dużo spokojniejsza o jutrzejsze badanie i wróciła nadzieja w nasz mały cud :-)

Czesc KObitki:-)

Hola, db zrobilas zostajac w domu. Lepiej chuchac na zimne, choc jestem przekonana,ze to nic zlego. Dziewczyny czesto tutaj pisza ,ze maja takie plamienia i bole jak na @ a z maluszkami jest wszystko ok.

Kinga, jak tylko dojdziesz do siebie pisz koniecznie co i jak ;-) Poodzenia &&&&&&&&&&&&&

MILEGO DNIA DZIEWUSZKI!!!!!

marcysiowa biorę luteinę i dowcipną i podjęzykową. tak pół na pół. Najbardziej martwi mnie ten utrzymujący się ból:-(

reklama
marcysiowa biorę luteinę i dowcipną i podjęzykową. tak pół na pół. Najbardziej martwi mnie ten utrzymujący się ból:-(

Takie bezowe upławy to od luteiny. Ból może być od przemęczania się albo od rozciągania macicy. Mnie np potrafi tak zaboleć przy kichnięciu (nie każdym, nie ma zasady), że potem 10minut siedzę zwinięta w kłębek i się nie ruszam.

Leina czekamy na wynik bety ale sytuacja wygląda bardzo obiecująco.

Do góry