reklama
ilmenau
Fanka BB :)
Jest Wiadomośc z lab :-) 5 sniezynek czeka na mnie w lodowce ponoc ladne blastki reszte danych bede miala do odbioru w dokumentach.
Super wynik
Piękny wynik!Jest Wiadomośc z lab :-) 5 sniezynek czeka na mnie w lodowce ponoc ladne blastki reszte danych bede miala do odbioru w dokumentach.
Tysiek777
Lecze sie w Niemczech, na 13 lutego mam termin do immunologa z tymi wszystkim wynikami. Bylam juz 4 razy w naturalnych ciazach: puste jajo, poronienie zanim cos bylo wiadomo i dwie pozamaciczne. 3 transfery ivf, bez efektu. Rozumiem ze te genotypy mogly miec wplyw na problemy z zagniezdzeniem np. przy ivf, ale czy mialy tez wplyw na ciaze ktore byly? Logika nakazuje myslec ze pewnie tak. Dodatkowym utrudnieniem jest moja endomenda. Wiadomo cos na temat rokowań na ciąże przy tym genotypie AA? Mozna liczyc na to ze Accofil zalatwi sprawe? Jak sie go stosuje, w sensie w jakis odstepach czasu od transferu, to kroplowka, tabletki?Tysiek to troche w czarnej dziurze jestes. Genotyp AA jest jednym z mniej ciekawych. Brakuje tobie zapewne kirow aktywujacych endometrium do implantacji( przeskoczylam ocean ale na koncu taki jest efekt) . Bedziesz musiala pewno brac Accofil zeby oszukac organizm. Rozumiem ze u Pasnika juz jestes?
W klinice Bocian ceny są niższe , natomiast w Kriobanku drogo ale czasami są badania kliniczne i procedura może być bezpłatna.Ja w tych okolicach wogole nie patrzalam, wiec nic o nich noe wiem
kochanka328
kochana trzymam mocne kciuki za Twoje 2 dzieciątka i modle się za wasDziewczynki u mnie dzis slodko-gorzko.
Ok 2h przed wizyta zaczelam mocno krwawic. Tak naprawde strasznie, bol ogromny, plecy, brzuch...
Na wizycie sie pokazaly dwa serduszka...
Podpieli mnie pod atosiban...
Pomodlcie sie za moje sreduszka, kolejny raz tego nie zniose...
Laurka2019
No i to jest bardzo dobra wiadomosc superJest Wiadomośc z lab :-) 5 sniezynek czeka na mnie w lodowce ponoc ladne blastki reszte danych bede miala do odbioru w dokumentach.
Będziesz sie decydowac na PGS?
reklama
dżoasia
Nie ma krwiaka, polipa ani nic. Krwawienie z macicy, tyle wiem.Myśli, kciuki, serce w Wasza strone kieruje...
Musi być dobrze!!! To pewnie jakis krwiak polip czy inny twór tak jak u innych dziewczyn wczesniej.
W sobote juz mialam przedsmak tego bo plamilam i tez mnie zaczego mega bolec ale dopchalam sie lekami i przeszlo.
Za tydzien :*@dżoasia trzymajcie się dzielnie. Kciuki zaciśnięte. Kiedy kolejna wizyta?
To ja czekam z Toba do soboty. Zleci :*Szukał i nic nie było widać. Mam tylozgięcie i mowi ze może gdzieś się schował. Chyba zwariuje do soboty. A za Twoje małe serduszka trzymam mocno kciuki.
Raczej tak, chyba, ze by cos wyszlo nie tak w histeroCzy jak w styczniu będę miała histeroskopie to w lutym mogę podejść do stymulacji?
Dzieki dziewczynki za kciuki.
Chyba przestaje krwawic ale macica dostala qrwicy chyba bo atosiban konczy leciec a brzuch dalej cmi jak na okres
Podziel się: