reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Zalezy ktore? Na accofil mam juz chetna ktora sie namysla, wiec chwilowo czekam
Na Crinone... nie wiem widzialam ile to w aptekach kosztuje, ja to w Czechach kupowalam.. nie wiem czy 8 zl za sztuke podchodzi juz za zdzierstwo?;)
no to lypa ;P za crinone płacę 200zł/op więc jak z przesyłką i sam crinone to trochę dużo wyjdzie ;)
chyba, że tamta osóbka się rozmyśli to mogę wziąć w pakiecie ;) a to jest accofil czy jakiś odpowiednik?

reklama
Dziewczyny mi doktorek na pierwszym usg serduszkowym powiedział mądre słowa. Przyszlam i mówię, że jak usłysze serdyszko to sie uspokoje a on " droga Pani już nigdy ie Pani nie uspokoi zawsze będzie strach o dziecko" miał rację. Synek ma 4 l i o nic w życiu sie tak nie bałam jak o niego nawet będąc w ciąży życzę Wam takich zmartwień

15szt :)

spoookojnie, na krwi byłam dopiero o 10, wyniki niby do 4 godzin. Byłam na Życzkowskiego więc już nie ma tego komfortu, że do 1,5h będą. Zresztą i w Żeromskim sie rozleniwili i wrzucają tak po 3,5h cwaniaki :/

Dzoasia czekamy na jackpot!!!
IMG_2588.gif

reklama
Do góry