Sol
Fanka BB :)
No i mówiłam5dpt - rano 26
8dpt wieczór 227
11dpt rano 635
Pięknie x
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i mówiłam5dpt - rano 26
8dpt wieczór 227
11dpt rano 635
Dzień dobry a czujemy się świetnie nie zapeszajac mała figluje ostro w brzuszku teraz mam wizytę 16 stycznia zobaczymy ile wazy a obecnie mamy 26+2 tc wiec do przodu jak byłam 16 grudnia na wizycie t mała ważyła już 750 gr aby do przodu@PaulinkaP a co tam u Ciebie ? Jak się czyjecie z Maichalinka ?
Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak!!!!!!!!!!!5dpt - rano 26
8dpt wieczór 227
11dpt rano 635
Wooowwwww ❤❤❤.5dpt - rano 26
8dpt wieczór 227
11dpt rano 635
Och to cudownie to w takim razie czekamy na zdjęcia ciesze się bardzo że tak się wszytsko układaDzień dobry a czujemy się świetnie nie zapeszajac mała figluje ostro w brzuszku teraz mam wizytę 16 stycznia zobaczymy ile wazy a obecnie mamy 26+2 tc wiec do przodu jak byłam 16 grudnia na wizycie t mała ważyła już 750 gr aby do przodu
Ja też nie miałam objawów. Jedynie chciało mi się spać, ale myślałam, że to ma takie piękne i zbawienne działanie - relanium. [emoji2][emoji106]U mnie bez zmian, czyli objawów brak, bóli brak, jem ile widze i śpie ile moge
Tak, jutro beta. Stres jak nie wiem.
Och to cudownie to w takim razie czekamy na zdjęcia ciesze się bardzo że tak się wszytsko układa