reklama
ilmenau
Fanka BB :)
Dziewczyny u mnie wszystkie zarodki stanęły, nie padły ale też się nie rozwinęły
Przecież tak ładnie się rozwijały... One już były w stadium moruli, więc trzymam kciuki żeby ruszyły dalej!!!
ilmenau
Dziewczyny jestem po transferze dwóch 3 dniowych zarodków kl. 8.1 teraz najgorsze czekanie....
Musisz czymś zająć głowę teraz. Mocne kciuki, żeby kropki zostały z mamą przez kolejne 8.5 miesiąca!!!
Dziękuje jak na złość w całą noc wymiotowałam chyba się czymś strułam leże i odpoczywam. To mój 3 transfer i jakoś tak na luzie do tego podchodzę tym razem zobaczymy jak dalej będzie....Musisz czymś zająć głowę teraz. Mocne kciuki, żeby kropki zostały z mamą przez kolejne 8.5 miesiąca!!!
A co mówi dr? Może to chwilowe nie trać nadziei...Dziewczyny u mnie wszystkie zarodki stanęły, nie padły ale też się nie rozwinęły
Kochana moze jeszcze rusza moj 1 zarodek tez stanal jako morula ale czekali jeszcze 1 dzien czy ruszy takze u ciebie moze rusza trzeba wierzyc w nie... U mnie niestety nie ruszyl ale wierzymy do koncaDziewczyny u mnie wszystkie zarodki stanęły, nie padły ale też się nie rozwinęły
Dziś jest 5 doba, wczoraj były trzy morule i trzy zarodki klasy A po 10 blastomerow, do dziś od wczoraj nic się nie zmieniło.Zaraz zaraz ale one już były morulami? który to dzień ich podziału? trzymam kciuskaski, żeby ruszyły!
No u mnie też czekają do jutra, jeden zrobił już psikusa, że się nie podzielił pierwszego dnia, ale później ruszył i dogonił resztę, ale jednak ze względu na moja translokacje mam małą nadzieję.Kochana moze jeszcze rusza moj 1 zarodek tez stanal jako morula ale czekali jeszcze 1 dzien czy ruszy takze u ciebie moze rusza trzeba wierzyc w nie... U mnie niestety nie ruszyl ale wierzymy do konca
Już dzwoniłam o program z komórkami dawczyni, jak sobie planu nie ułożę to zwariuje, nawet jak tutaj jeden przeżyje to nie zdecyduje się na kolejną stymulację i tak w kółko, zdecyduje się na KD, nie chce w siebie ładować tyle hormonów, a nie mam usilniej potrzeby, żeby to było moje genetycznie dziecko.
reklama
ilmenau
Dziękuje jak na złość w całą noc wymiotowałam chyba się czymś strułam leże i odpoczywam. To mój 3 transfer i jakoś tak na luzie do tego podchodzę tym razem zobaczymy jak dalej będzie....
To wypoczywaj i glaszcz brzuszek!
Podziel się: