reklama
ilmenau
Fanka BB :)
A u mnie jest światełko w tunelu i w końcu widok na transfer. Ale to jeszcze w czw będę wiedzieć na 100%.
Jesuu... jak tak dalej pójdzie to będę betować w Wigilie
To już od dzisiaj trzymam za najlepszy prezent pod choinkę
Juhuuuu! Kciuki x 100!A u mnie jest światełko w tunelu i w końcu widok na transfer. Ale to jeszcze w czw będę wiedzieć na 100%.
adunnnia90
I będzie piękny prezent pod choinkę [emoji3590][emoji319]A u mnie jest światełko w tunelu i w końcu widok na transfer. Ale to jeszcze w czw będę wiedzieć na 100%.
chlopkers
Asia, ja zrobilam ciasto na piernik staropolski dlugodojrzewajacy, wg przepisu (kwestia smaku) ma byc w lodowce 2 tyg. Przed chwila go wyjelam z lodowki bo przestawialam gary, dotknelam palcem i twarde to jak nie wiem [emoji2955] tak ma byc?? Podobno przed pieczeniem trzeba zostawic na noc w kuchni zeby sie zagrzal, ale mysle czy on po kilku godz w tej cieplej temp sie nie zepsuje? [emoji45] helpOzisku wiem, że pooddawałaś terminy wizyt do Paśnika, aleee moim zdaniem powinnas sie jednak wybrać. Kiry badałaś??? Bo tu może byc największy problem wg mnie. Zrób to badanie, umów wizyte i jedź z wynikiem już.:* Tulę!
Haha no doobry wyszedł. Tylko mi tak czas spiernicza, że nie zagniotłam ciasta na ten świąteczny i co ja teraz zrobie co???
chlopkers
[emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]Śliwka wiem o czym mówisz :/ Ja już po kilku latach i nie udanych inv stwierdziłam,że jak ktoś znów zapyta to powiem,że nie mogę mieć dziecka i kropka.Zatka ich i może w końcu przestaną.
Bardzo trudne jest to co doświadczamy.
@Ozis wciąż trzymam kciuki,beta drgnęła więc nadzieja umiera ostatnia.
@Kurcia aby wszystko się szybko wyczyściło i abyś mogła wracać po kolejne kropki.
@kochanka328 wierze,że masz dość jak prawie każda z nas na forum.Odpocznij i zakasaj rękawy do dalszego działania.Dziewczynom się udaje ,nam kiedyś też!
@Barburka cudak ta Twoja córa!
@kasiula01 trzymam kciuki za najpiękniejsze święta!niech kropek zostanie z Wami.
@JoannaRak wspaniale!!!Oby tak dalej!!
@mariakowalska89 gratuluje!Tak trzymaj!
Ściskam ciężarówki @Justin87 ,@chlopkers ,@annemarie i pozostałe!
Gratuluje świeżych bet i trzymam kciuki za przyrosty!
Ściskam te,które mają chwile zwątpienia jak ja ale będziemy dziewczyny walczyć dalej do tego JEDYNEGO.
chlopkers
Mi rowniez. Ja lagodne pcos, maz slabe nasienie po przebytych wiele lat temu chemioterapiach, morfologia 0-2%, duza fragmentacja chromatyny (niecale 40%)Jak dobrze to czytać!! Cieszę się bardzo ogromne gratulacje
chlopkers
A to dziwne, bo mi wystawil lekarz z kliniki zwolnienie w trakcie stymulacji. I tak juz bylam na zwolnieniu az do rekonwalescencji po lyzeczkowaniu (poczatek stycznia az do polowy marca). Ale w porownaniu do innych dziewczyn, wyjatkowo zle znioslam stymulacje, nie bylam w stanie normalnie funkcjonowac.Ja musiałam być co drugi dzień lub nawet codziennie, dodatkowo musiałam oddać krew i czekać dwie godziny na wyniki i później czekać jeszcze na wizytę. Nie chciałam prosić się w pracy o wolne albo zamianę z kimś na zmiany , więc lekarz doradził mi, żebym wzięła zwolnienie od internisty, bo klinika niepłodności może wystawić jedynie dzień przed punkcją zwolnienie .Także idź na zwolnienie, odpoczynek przyda Ci się .
chlopkers
Piekny brzuszek [emoji5] jak czytam o Twoich 1.5kg to az mi wstyd. U mnie 28t2d i juz +8kg na wadze [emoji86]Sol ruchy czuję codziennie rano i wieczorem. W ciągu dnia bywa różnie. Wyraźnie też młoda przemieszcza się z dolnej części brzucha do górnej. No fika sobie bo jeszcze ma miejsce. W czwartek 21 tc. Brzuch mam już duży (zdjęcie w załączeniu), choć nie wiem skąd bo jak już pisałam tylko 1.5 kg na plusie
A co u Ciebie? Kiedy połówkowe? Ja za tydzień.
reklama
chlopkers
Asia, za Ciebie to chyba bedziemy tu wszystkie trzymac kciuki najmocniej!!! [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]A u mnie jest światełko w tunelu i w końcu widok na transfer. Ale to jeszcze w czw będę wiedzieć na 100%.
Podziel się: