To niech Młody pika, a krwiak znika! Cholernym krwiakiem mówimy stanowcze NIE! Gratuluję mamusiu To pewnie cudne uczucie...Młody pika krwiak tez ale młody większy od krwiaka ) do przodu. Ps. Nie mam fotki.
reklama
Sol
Fanka BB :)
Super. Dalej leżenie i relax?Młody pika krwiak tez ale młody większy od krwiaka ) do przodu. Ps. Nie mam fotki.
Biedroneczka83
To niech Młody pika, a krwiak znika! Cholernym krwiakiem mówimy stanowcze NIE! Gratuluję mamusiu To pewnie cudne uczucie...
Powiem Ci szczerze ze nie wiem jakie to uczucie. Wiesz przez to co przeszłam mam duży dystans jeszcze - nie wiem kiedy wskoczę na pełny tryb radości. Chyba jeszcze do mnie nie dociera co się dzieje mimo mega sesji nad kiblem.... to dopiero8t wiec duzo jeszcze może się zdarzyć.
[emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]
motylek24
Biedroneczko trzeba być dobrej myśli Ja do tej pory nie mogę uwierzyć że się udało. Jednak ktoś w moim brzuchu zamieszkał bo wyraźnie już czuję ruchyPowiem Ci szczerze ze nie wiem jakie to uczucie. Wiesz przez to co przeszłam mam duży dystans jeszcze - nie wiem kiedy wskoczę na pełny tryb radości. Chyba jeszcze do mnie nie dociera co się dzieje mimo mega sesji nad kiblem.... to dopiero8t wiec duzo jeszcze może się zdarzyć.
Agonia777
@Ozis poczekaj dwa dni i zrób jeszcze raz może ruszy z kopyta kciuki zaciśnięte
@mariakowalska89 gratuluję pięknej bety kciuki za
@Dgd dzięki lektura na wieczór zapewniona
Buziaki dla wszystkich
@mariakowalska89 gratuluję pięknej bety kciuki za
@Dgd dzięki lektura na wieczór zapewniona
Buziaki dla wszystkich
Sol
Kuźwa no o co chodzi? 3 transfery I 3 biochemiczne??8 dpt beta 7 nie radzę sobie, mnie to zabija kolejna cb
To na prawdę dziwne troszkę. Może opłaca się genetycznie przebadać zarodki? Ile Ci jeszcze zostało? 1,2?
Może powtorzysz moja historie i za 4 razem się uda?
Ściskam mocno
Biedroneczka83
Super. Dalej leżenie i relax?
Mam się oszczędzać ale nie w wyrku. mogę pracować
sssurykatka
Powiem Ci szczerze ze nie wiem jakie to uczucie. Wiesz przez to co przeszłam mam duży dystans jeszcze - nie wiem kiedy wskoczę na pełny tryb radości. Chyba jeszcze do mnie nie dociera co się dzieje mimo mega sesji nad kiblem.... to dopiero8t wiec duzo jeszcze może się zdarzyć.
Oj sister, I feel ya. Ja 10 tc i jeszcze zero radości. A jak się zapędzę i powiem coś np siostrze, o łóżeczkach itp to od razu się ganię w myślach, że po co kuszę los. Jutro usg to może coś mi się w psychice ruszy.
To dobra wiadomość❤❤❤Młody pika krwiak tez ale młody większy od krwiaka ) do przodu. Ps. Nie mam fotki.
reklama
frustratio
Dziewczyny czy którejś z Was udało się bez ruszania immunologii? Przepraszam , że pytam, ale nie znam historii każdej z Was.
Podczytuje inne forum i to co tam dziewczyny piszą to dla mnie czarna magia. Jakieś wlewy, szczepionki zrobione z krwi męża itp. , a ja nawet nie badalam nic z immunologii i się tak bije z myślami od czego zacząć. Normalnie idzie się załamać ile rzeczy ma wpływa na powodzenie lub niepowodzenie...
Podczytuje inne forum i to co tam dziewczyny piszą to dla mnie czarna magia. Jakieś wlewy, szczepionki zrobione z krwi męża itp. , a ja nawet nie badalam nic z immunologii i się tak bije z myślami od czego zacząć. Normalnie idzie się załamać ile rzeczy ma wpływa na powodzenie lub niepowodzenie...
Ostatnia edycja:
Podziel się: