reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Kobietki drogie, czy ktoś moze mi powiedzieć dlaczego w klinice tak bardzo zwtacaja uwagę na rozpoczęcie stymulacji Gonalem w drugim dniu ostrego krwawienia? Z tego co mówił mi lekarz odebralam to że lepiej dzien później niż wcześniej o pół dnia zacząć. Czy u Was też tak jest? Czy to takie istotne?
Ja też stymulacje rozpoczynalam od drugiego dnia cyklu

reklama
Jajcobranie uważam za udane Pobrali mi 8 komórek z czego 2 odpadły więc 6 zapładniają i będą hodować do 5 doby. Wtedy będą dzwonić ile mamy zarodków. Transfer odroczony. Po raz drugi próbny się nie powiódł. Mam jakby zamknięty kanał szyjki macicy.
Jak za 2 tyg .dostanę miesiączkę mam się kontaktować z lekarzem.
Gratulacje, bardzo ładnie, oby tak dalej!!!!

Jajcobranie uważam za udane Pobrali mi 8 komórek z czego 2 odpadły więc 6 zapładniają i będą hodować do 5 doby. Wtedy będą dzwonić ile mamy zarodków. Transfer odroczony. Po raz drugi próbny się nie powiódł. Mam jakby zamknięty kanał szyjki macicy.
Jak za 2 tyg .dostanę miesiączkę mam się kontaktować z lekarzem.

To ładny wynik. Trzymam kciuki za 6 ładnych zarodków!!! ✊✊✊

@dżoasia, a co teraz u Ciebie? Bedzie ten transfer w grudniu? Pisalas cos a acofil a czy to jest to samo co neupogen?
Raczej to samo tylko inny producent:)
U mnie to sie caly czas zmienia wiec.pewnie tuz przed transfer bede
Dziewczyny jak to jest z tymi jednostkami progesteronu? Bo znow sie poglubilam, wlasnie dostalam wyniki z wczoraj, tylko to chyba inna jednostka niz u Was.
U nas tez te kednostki obowiazuja. Przeliczajac na ng/l (chyba nie pomylilam) to ok 15.5. Niektorzy kaza cos dolozyc, niektorzy nie. Skontaktuj sie z klinika:)
A sporo to ile? Bo ja nawet nie wiem ile to może orientacyjnie kosztować.
+/- 800zl

Czesc ciotki , my dzisiaj bylismy u pani doktor prenatalnej, dzieciaczki byly mierzone a mam maglowana przez 1,5 brzusznym usg. Maja po 11 cm, waza 121 i 110 gr , serducha bija 156 i 146 i na dzien dzisiejszy nie ma sie czego czepiac. U jednego zostal zlokalizowany „ ptaszek” druga to prawdopodobnie dziewczynka. Cwiczyla joge i ciezko bylo sie polapac.❤️❤️

Walczcie kochane, oplaca sie :)

Czesc ciotki , my dzisiaj bylismy u pani doktor prenatalnej, dzieciaczki byly mierzone a mam maglowana przez 1,5 brzusznym usg. Maja po 11 cm, waza 121 i 110 gr , serducha bija 156 i 146 i na dzien dzisiejszy nie ma sie czego czepiac. U jednego zostal zlokalizowany „ ptaszek” druga to prawdopodobnie dziewczynka. Cwiczyla joge i ciezko bylo sie polapac.❤️❤️

Kochana ty jestes tym dowodem ze walka opłaca się
Tyle ile ty przeszłaś to sam Bóg i ty wiesz
Jak czytam twoje wpisy to rycze tak samo jak przy wpisach Gosi
Jestem z wami duchem
Kochana buziaki sle

Czesc ciotki , my dzisiaj bylismy u pani doktor prenatalnej, dzieciaczki byly mierzone a mam maglowana przez 1,5 brzusznym usg. Maja po 11 cm, waza 121 i 110 gr , serducha bija 156 i 146 i na dzien dzisiejszy nie ma sie czego czepiac. U jednego zostal zlokalizowany „ ptaszek” druga to prawdopodobnie dziewczynka. Cwiczyla joge i ciezko bylo sie polapac.[emoji3590][emoji3590]

Cudowne wieści [emoji177]

reklama

Wspaniałe wieści, które dają nadzieję i zagrzewają do walki :-)

Do góry