reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

A ty transfer mialas po punkcji zaraz czy odroczony??
po punkcji i udany, na transferze były małe pęcherzyki na jajniku powiedział o nich i nic więcej więc uznałam ze nie trzeba się martwić, a potem jak się okazało na usg pęcherzykowym urosły niestety, ale ich się w ciąży nie leczy tylko czeka aż się wchłoną - nie przeciążać się nie robić nagłych ruchów, nie dźwigać...
poza tym mi estradiol bardzo wzrósł od tych torbieli i kazał mi wcześniej odstawić estrofem...

mam nadzieję, że się myle, nie chciałam Cię nastraszyć, ale z drugiej strony lepiej wiedzieć, że trzeba się oszczędzać...

najlepiej jak masz możliwość idź do lekarza i opowiedz że się źle czujesz - może to po prostu efekt leków

nie chciałam Cie nastraszyć - przepraszam

reklama
Ja robiłam Medigen Warszawa. Kiry 400zł epitopy 300 zł.

Też zamierzam tam robic kiry, nigdzie indziej w warszawie nie znalazlam. A czy tam tez zrobie subpopulacje limfocytow? To badanie tez jest pod nazwa test imk?
I powiedzcie mi czy dzien cyklu w tych badaniach ma znaczenie? Jak powiedzialam swojej lek. Ze jestem w 45dc to uznala ze lepiej wywolac miesiaczke i dopiero zrobic badania. Tak wiec czekam. Ps. Duphaston sie przyjmuje doustnie prawda? Pozdrawiam was cieplutko. Staram sie was podczytywac ale czasem nie nadarzam:(

Też zamierzam tam robic kiry, nigdzie indziej w warszawie nie znalazlam. A czy tam tez zrobie subpopulacje limfocytow? To badanie tez jest pod nazwa test imk?
I powiedzcie mi czy dzien cyklu w tych badaniach ma znaczenie? Jak powiedzialam swojej lek. Ze jestem w 45dc to uznala ze lepiej wywolac miesiaczke i dopiero zrobic badania. Tak wiec czekam. Ps. Duphaston sie przyjmuje doustnie prawda? Pozdrawiam was cieplutko. Staram sie was podczytywac ale czasem nie nadarzam:(

po punkcji i udany, na transferze były małe pęcherzyki na jajniku powiedział o nich i nic więcej więc uznałam ze nie trzeba się martwić, a potem jak się okazało na usg pęcherzykowym urosły niestety, ale ich się w ciąży nie leczy tylko czeka aż się wchłoną - nie przeciążać się nie robić nagłych ruchów, nie dźwigać...
poza tym mi estradiol bardzo wzrósł od tych torbieli i kazał mi wcześniej odstawić estrofem...

mam nadzieję, że się myle, nie chciałam Cię nastraszyć, ale z drugiej strony lepiej wiedzieć, że trzeba się oszczędzać...

najlepiej jak masz możliwość idź do lekarza i opowiedz że się źle czujesz - może to po prostu efekt leków

nie chciałam Cie nastraszyć - przepraszam
Spokojnie bardzo dziekuje za ta informacje. Transfer mialam wczoraj nie wiem czy sie uda nie wiem co mozna zrobić zeby zwiększyć szanse powodzenia... Ja tylko mam progesteron z lekow i zastrzyki zakrzepowe nic wiecej i antybiotyk bo punkcji a tak to nic wiecej mi nie zlecili...

Spokojnie bardzo dziekuje za ta informacje. Transfer mialam wczoraj nie wiem czy sie uda nie wiem co mozna zrobić zeby zwiększyć szanse powodzenia... Ja tylko mam progesteron z lekow i zastrzyki zakrzepowe nic wiecej i antybiotyk bo punkcji a tak to nic wiecej mi nie zlecili...
A antybiotyk po punkcji bierzesz nadal po transferze? Ja dzisiaj miałam transfer lekarz powiedział że leki biorę nadal i się zastanawiam czy ten antybiotyk też ...

reklama
A antybiotyk po punkcji bierzesz nadal po transferze? Ja dzisiaj miałam transfer lekarz powiedział że leki biorę nadal i się zastanawiam czy ten antybiotyk też ...
Tak biore dalej napisane mam przez 5 dni wiec do konca opakowanie bo co 12 godzin go mam a 10 tabletek jest. W sumie to co mialam po punkcji przepisane to mi zostalo ale innych lekow mi nie przepisal po transferze...

Do góry