reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

prog to wiedziałam, że można dłużej albo nawet całą ciążę kobietki biorą. Ale właśnie nie wiedziałam jak z estrofemem. Widze, że to tez indywidualnie :)
No właśnie. Mój gin jak zobaczył, że to bliźniaki i potem jeszcze wyskoczyło to krwawienie z polipa, powiedział, że traktuje mnie jako ciążę wysokiego ryzyka i z luteiną mam się zaprzyjaźnić do końca ciąży.

reklama
Czarnulko ta obsesja menopauzy też mnie dopadła jak się starałam. Mało prawdopodobne żebyß w wieku 38 lat już ją doświadczyłaś. A jak twoja mama? Dwa lata monitorowałam cykle 37 lat do 38 lat i faktycznie bezowulacyjne zdarzają się częściej niż kiedyś ale nie przeszkodziło to mojemu brzuchowi który jest teraz w 26 tc. Myślę że jeden zanik krwawienia wiosny nie czyni zrób sobie te badania co pisze Baylee ale spokojnie to prawdopodonnie dzieje się u ciebie w głowie. Pamiętam jak sama myśl o przekwitaniu paraliżowała mnie na długie godziny i wywoływała rozpacz.
Niestety potwierdziło się najgorsze

Trzymajcie jutro za mnie kciuki. Mam rano kolejny podglad pęcherzyków. Muszę wstać po 4 rano. Dojechać na dworzec i pociąg mam o 5.49 do Poznania. Odezwę się po południu co i jak.
Za wszystkie dziewczyny również trzymam kciuki i przykro mi jeśli którejś się teraz nie udało, ale pamiętajcie na każdą z nas przyjdzie czas tylko czasem trzeba dłużej poczekać...

Dzięki, całkiem nieźle. Wieczorami jestem nie do życia, ale mniej mnie mdli, nie krwawiłam już. Muszę się ograniczać bo jak wróciłam do pracy to już hop do przodu czasem za bardzo. U Ciebie brzuchol już rośnie? ;)
W sumie niewiele, mieszcze sie na wcisk w moje spadnie, tak to w ciazowych laze bo mnie w pasie dusii.

Nie wiem gdzie te dzieci mam;)

Załączniki

• 5F070F52-FFA3-4187-8A48-E3266C8741C9.jpeg
    5F070F52-FFA3-4187-8A48-E3266C8741C9.jpeg
    1,3 MB · Wyświetleń: 176

@annemarie No właśnie, co lekarz to opinia. Mnie uspokajalo to, że mój lekarz sprawdzał poziom hormonów we krwi. Każdy organizm też inaczej działa więc chyba nie ma jednych wytycznych.
A jak się czujesz? Jak twoje mdłości, już minęły? Kiedy masz prenatalne?
Wiem że 100 pytań do, ale jakoś mi umknęło ;)

@annemarie No właśnie, co lekarz to opinia. Mnie uspokajalo to, że mój lekarz sprawdzał poziom hormonów we krwi. Każdy organizm też inaczej działa więc chyba nie ma jednych wytycznych.
A jak się czujesz? Jak twoje mdłości, już minęły? Kiedy masz prenatalne?
Wiem że 100 pytań do, ale jakoś mi umknęło ;)
Oprocz tego ze zasapana latam po schodach, szybko sie mecze i serce wali jak opetane to wracam do zywych. Mdlosci mi minely na szczescie. Prenatalnych nie robie wcale.Mialam dawczynie 27 letnia z lekarzem doszlismy do wniosku ze sobie odpuszczamy.Zreszta sa tak niedokladne te badania ze trzebaby bylo inwazyjne robic dalej a na to sie z gory nie zgodzilam. Bedzie co ma byc.

reklama
Do góry