sssurykatka
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niestety nic,1.2@Laurka2019 co z twoją beta ?
A Ty też w Prokocimiu robiłaś ?W koncu sie udalo:
Nie, w Novum w Warszawie. W sensie oni to wysylają do labu gdzie robią genetykę - ale to również w Warszawie.A Ty też w Prokocimiu robiłaś ?
Justin, nie zmieniłaś mi daty na 19.12Cześć Misiaki,
coś nam się kalendarz kurczy niepokojąco. Laski, kiedy macie transfery, bety i wizyty?
@Megi1985@ samych dobrych wieści i pięknych widoków. Ciotki zawsze czekają na fotki. Więc pochwal się później dzidziusiem. :*
Miłego dnia!
Nie, w Novum w Warszawie. W sensie oni to wysylają do labu gdzie robią genetykę - ale to również w Warszawie.
My mieliśmy identyczny opis i lekarz powiedział, że to znaczy, że wszystko ok.Moje i męża
Z góry dziękuję
Tylko z tym lezeniem nie przesadzaj. Mozesz pospacerowac pomalu troszke , siedziec i ogladac tv tezKochane moje dziękuję za łapki z moimi dzidziusiami wszystko ok serduszka biją❤❤ nic się złego nie dzieje a lekarz powiedział że takie plemienia kawa z mlekiem zdażaja się Mam odpoczywać (będę leniuchować) i się nie denerwować pozdrawiam was KOCHANE moje ❤❤❤