Dokładnie tak [emoji16]Zartujesz? Glupio? Ciicho, skup sie na najwazniejszym i daj Mikolajowi robic swoje [emoji6]
reklama
Mieciu85
Fanka BB :)
Kurciu, czekamy z Toba! Moze akurat leniuszek i lada dzien sie ujawni, Chyba nie takie rzeczy sie tu dzialy... czekamy z Toba do jutra :*Dzieki dziewczyny.
Wiadomo ze nie mam wielkich nadziei, aczkolwiek jakas mikro iskra sie tli i czekam do czwartku.
@sssurykatka nie robilam bety. Spytam w czwartek czy mam zrobic...
Laurka2019
Wiem,ze sikance oszukance,ale chyba tylko do czasu prawda? 13dpt i negatywny.
Zarodek 6dniowy słaby byl,ale chyba nie mozliwe zeby az tyle sie implantowal?
Ile mi przyjdzie jeszcze sie zamartwiac zanim beta przyjdzie to tylko Bozia wie i niech sie zlituje...
Ile mi przyjdzie jeszcze sie zamartwiac zanim beta przyjdzie to tylko Bozia wie i niech sie zlituje...
Dziewczyny dzisiaj miałam drugie USG w trakcie stymulacji. Pęcherzyków bardzo dużo. Po około 6 po 16mm w każdym jajniku mniejsze. Dzisiaj 8dzien stymulacji. Estradiol powyżej 3000 . Punkcja na piątek lekarz mówi że musi wybrać mniejsze zło czyli nie czekać do soboty kiedy jeszcze podskoczy bo jest ryzyko hiperki. Ale trochę się boi że komórki mogą być jeszcze niedojrzałe [emoji45]
Jakie wymiary miały Wasze pęcherzyki?
Jakie wymiary miały Wasze pęcherzyki?
Mieciu85
Wiem wiem, ja pozwolilam sobie kupic paczke body hehe, bo mialam takie kupony darmowe, ale schowalam do najglebszej szuflady zeby nie zapeszac . W przyszlym tygodniu bedzie stresik przed polowkowym usg!@Mieciu85, chyba jeszcze poczekam, żeby nie zapeszyć. Choć chciałoby się, oj, chciało...
A bety nie robiłaś ? Ja miałam betę 10dpt Okres już nawet dostałam. Robię drugi transfer w styczniu ale po histeroskopiiWiem,ze sikance oszukance,ale chyba tylko do czasu prawda? 13dpt i negatywny.
Mieciu85
Ja tez sie podpinam pod kciuki @Akatombo I @Śliwka12345@Kurcia no kurka wodna, nie doczekałam się wczoraj wiadomości od Ciebie, właśnie przeczytałam... nie denerwujemy się jeszcze do jutra, ok?
Betę robiłaś?
Ściskam mocno!
@Akatombo @Śliwka12345 niech dzis wyjdą piękne numerki!
lafantynka
Ja tez poproszę@dżoasia nr dla mnie również
Laurka2019
Zrobilam bete wczoraj,ale wyniki w pt lub wtorekA bety nie robiłaś ? Ja miałam betę 10dpt Okres już nawet dostałam. Robię drugi transfer w styczniu ale po histeroskopii
reklama
Laurka2019
Ja nie mam zarodków,wiec musze zacząć od poczatku i juz stres jak to pogodzićZrobilam bete wczoraj,ale wyniki w pt lub wtorek
Z tych nerwow zadzwonilam bezposrednio do laboratorium
Beta hcg 12dpt-1.2
Ostatnia edycja:
Podziel się: