reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hehe ale Oliwka jest zwiazana ze mna wiem jestescie kochane ciotki ale mimo wszystko jest mi glupio
Jest związana z Tobą i to Ty decydujesz co jej potrzeba ,także kochana kup jej jakiegoś misia i mów codziennie ile ciotek trzyma za nią kciuki i że musi dać rade:tak: my chociaż w takim niewielkim geście chcemy Was wesprzec:tak:

reklama
Dzieki dziewczyny.
Wiadomo ze nie mam wielkich nadziei, aczkolwiek jakas mikro iskra sie tli i czekam do czwartku.

@sssurykatka nie robilam bety. Spytam w czwartek czy mam zrobic...
Kurciu kochana, trzymam z całego serducha kciuki żeby jednak wszystko dobrze się skończyło. Tak jak dziewczyny piszą - różne rzeczy się tu działy i wierzę,że i tym razem sprawa będzie miała pozytywne zakończenie. Współczuję stresu, przesyłam mnóstwo uścisków i niech ten czas do jutrzejszego usg minie jak najszybciej.

Jestescie niemozliwe :) juz nie bede sie powtarzac albo sie powtorze normalnie mi glupio.
:* :*
Przepraszam ze nie na bierzaco ale widze ze sa tu dobre duszki ktore donosza wiesci o mojej malej myszce. Dzisiejsza noc tez minela spokojnie wiecej informacji bedzie pewnie po 12 jak juz bede mogla pogadac z lekarka. Dziekujemy za wszystkie kciuki wszystkie modlitwy [emoji8][emoji8][emoji8]
Wszystkiego Najlepszego dla Was i mnostwo zdrowka dla córeczki. Myslami z Wami :*

reklama
Do góry