Jest związana z Tobą i to Ty decydujesz co jej potrzeba ,także kochana kup jej jakiegoś misia i mów codziennie ile ciotek trzyma za nią kciuki i że musi dać rade my chociaż w takim niewielkim geście chcemy Was wesprzecHehe ale Oliwka jest zwiazana ze mna wiem jestescie kochane ciotki ale mimo wszystko jest mi glupio
reklama
Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
Hehe ale Oliwka jest zwiazana ze mna wiem jestescie kochane ciotki ale mimo wszystko jest mi glupio
Chociaż w taki symboliczny sposób możemy pomóc i pokazać jak Was wspieramy.
ilmenau
Hehe ale Oliwka jest zwiazana ze mna wiem jestescie kochane ciotki ale mimo wszystko jest mi glupio
Gosiu, my też dostalysmy od ciebie dużo dobrego, porady o immunosupresji, przesyłałaś nam ciążowe fluidy itp. Dobro powraca a że powraca w takiej sile to musi być dobrze
Dzieki dziewczyny.
Wiadomo ze nie mam wielkich nadziei, aczkolwiek jakas mikro iskra sie tli i czekam do czwartku.
@sssurykatka nie robilam bety. Spytam w czwartek czy mam zrobic...
Wiadomo ze nie mam wielkich nadziei, aczkolwiek jakas mikro iskra sie tli i czekam do czwartku.
U
użytkowniczka v
Gość
Kurciu kochana, trzymam z całego serducha kciuki żeby jednak wszystko dobrze się skończyło. Tak jak dziewczyny piszą - różne rzeczy się tu działy i wierzę,że i tym razem sprawa będzie miała pozytywne zakończenie. Współczuję stresu, przesyłam mnóstwo uścisków i niech ten czas do jutrzejszego usg minie jak najszybciej.Dzieki dziewczyny.
jolancik
Kurciu bardzo Ci kibicuje i również trzymam kciuki. Musi być dobrze.Dzieki dziewczyny.
nieagatka
Zartujesz? Glupio? Ciicho, skup sie na najwazniejszym i daj Mikolajowi robic swoje [emoji6]Hehe ale Oliwka jest zwiazana ze mna wiem jestescie kochane ciotki ale mimo wszystko jest mi glupio
Mieciu85
O wlasnie! Gosia nam zawsze rozne rzeczy organizuje to raz mozemy i my, a co!Niech Ci matka nie będzie głupio, po prostu jak już z tego wyjdziecie to w odpowiednim momencie "podasz dalej". Ściskamy!
Laurka2019
Wszystkiego Najlepszego dla Was i mnostwo zdrowka dla córeczki. Myslami z Wami :*Jestescie niemozliwe juz nie bede sie powtarzac albo sie powtorze normalnie mi glupio.
:* :*
Przepraszam ze nie na bierzaco ale widze ze sa tu dobre duszki ktore donosza wiesci o mojej malej myszce. Dzisiejsza noc tez minela spokojnie wiecej informacji bedzie pewnie po 12 jak juz bede mogla pogadac z lekarka. Dziekujemy za wszystkie kciuki wszystkie modlitwy [emoji8][emoji8][emoji8]
reklama
Laurka2019
Podziel się: