reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wiesz ja jestem dzisiaj dopiero 8dpt więc wszystko się może zdarzyć. Ja staram się nie wbijać sobie głupich myśli do głowy ale jednak to wszystko jakoś tak samo wychodzi :( Jutro jadę zbadać betę i ciekawi mnie jaki powinien być przyrost po dwóch dniach?

Min 66%, ale też nie wariuj jak bedzie ciut nizszy. Ja mialam pierwszy przyrost 64% i juz mialam w glowie wszelkie zle mysli, nastepny byl juz ponad 100% a potem juz czekalam na usg.
Sliweczko, nic juz nie mozesz zrobic, wiec mysl poztywnie, bo nasze Kropki czuja ten stres. Ty masz bardzo ladny wynik na tak wczesnym etapie

Min 66%, ale też nie wariuj jak bedzie ciut nizszy. Ja mialam pierwszy przyrost 64% i juz mialam w glowie wszelkie zle mysli, nastepny byl juz ponad 100% a potem juz czekalam na usg.
Sliweczko, nic juz nie mozesz zrobic, wiec mysl poztywnie, bo nasze Kropki czuja ten stres. Ty masz bardzo ladny wynik na tak wczesnym etapie

Moja kochana :* dziękuję Ci za te pozytywne słowa :*

Niestety moja krew dzis nie doszla do skutku,bo juz nie pobierali,pani przez tel zapomniala uprzedzic
A na odpowiedź o wyniki mi powiedzieli
7-10dni... Co za kraj ....
Wiem co czujesz prostego badania krwi nie można tu zrobić,ach...kochana może kup sobie dobre teksty i zacznij testowac od jutra, masz chyba 9dpt?- test już powinien wyjść. POWODZENIA ✊✊

Niestety moja krew dzis nie doszla do skutku,bo juz nie pobierali,pani przez tel zapomniala uprzedzic
A na odpowiedź o wyniki mi powiedzieli
7-10dni... Co za kraj ....

7-10 dni?! Oni chyba oszaleli... my tu narzekamy jak trzeba do wieczora czekac, ale tydzien to juz zdecydowanie przesada. Poszukaj czy moze u ciebie w okolicach jest jakis inny lab

reklama
Do góry