Dziękuję ci, kochana, takie wiadomości mnie pocieszająMi leci 17 tc i tak naprawdę zmuliło mnie kilka razy i to tak raczej po 8 tc. Żadnych wymiotów i senności. Kondycja mi tylko siadła. Nie ma co się doszukiwać objawów. Niezmiennie trzymam kciuki za ciążę
reklama
ilmenau
Fanka BB :)
Wiesz ja jestem dzisiaj dopiero 8dpt więc wszystko się może zdarzyć. Ja staram się nie wbijać sobie głupich myśli do głowy ale jednak to wszystko jakoś tak samo wychodzi Jutro jadę zbadać betę i ciekawi mnie jaki powinien być przyrost po dwóch dniach?
Min 66%, ale też nie wariuj jak bedzie ciut nizszy. Ja mialam pierwszy przyrost 64% i juz mialam w glowie wszelkie zle mysli, nastepny byl juz ponad 100% a potem juz czekalam na usg.
Sliweczko, nic juz nie mozesz zrobic, wiec mysl poztywnie, bo nasze Kropki czuja ten stres. Ty masz bardzo ladny wynik na tak wczesnym etapie
Laurka2019
Niestety moja krew dzis nie doszla do skutku,bo juz nie pobierali,pani przez tel zapomniala uprzedzicBłagam miej rację
A na odpowiedź o wyniki mi powiedzieli
7-10dni... Co za kraj ....
Śliwka12345
Min 66%, ale też nie wariuj jak bedzie ciut nizszy. Ja mialam pierwszy przyrost 64% i juz mialam w glowie wszelkie zle mysli, nastepny byl juz ponad 100% a potem juz czekalam na usg.
Sliweczko, nic juz nie mozesz zrobic, wiec mysl poztywnie, bo nasze Kropki czuja ten stres. Ty masz bardzo ladny wynik na tak wczesnym etapie
Moja kochana :* dziękuję Ci za te pozytywne słowa :*
Śliwka12345
Niestety moja krew dzis nie doszla do skutku,bo juz nie pobierali,pani przez tel zapomniala uprzedzic
A co to za kraj? Prędzej po tych 7 dniach czrkania to ci sikacz wyjdzie
Wiem co czujesz prostego badania krwi nie można tu zrobić,ach...kochana może kup sobie dobre teksty i zacznij testowac od jutra, masz chyba 9dpt?- test już powinien wyjść. POWODZENIANiestety moja krew dzis nie doszla do skutku,bo juz nie pobierali,pani przez tel zapomniala uprzedzic
ilmenau
Niestety moja krew dzis nie doszla do skutku,bo juz nie pobierali,pani przez tel zapomniala uprzedzic
7-10 dni?! Oni chyba oszaleli... my tu narzekamy jak trzeba do wieczora czekac, ale tydzien to juz zdecydowanie przesada. Poszukaj czy moze u ciebie w okolicach jest jakis inny lab
@Laurka2019 i tak jak wczoraj pisałam u GP możesz jeszcze zrobić, tylko 3,4 dni też się czeka. Może u Ciebie szybciej...
Laurka2019
A co to za kraj? Prędzej po tych 7 dniach czrkania to ci sikacz wyjdzie
Irlandia....
No nic umówilam sie na wtorek i czwartek na krew u ortopedy wyniki do 4dni.
Pozostaje spokojnie czekać,bo mnie caly dol teraz boli od tego chwilowego stresu...
reklama
Laurka2019
Jutro będzie 9dpt i zrobie sikanca, zeby sie uspokoić ze ten bol plecow ma cudowna przyczyne.Wiem co czujesz prostego badania krwi nie można tu zrobić,ach...kochana może kup sobie dobre teksty i zacznij testowac od jutra, masz chyba 9dpt?- test już powinien wyjść. POWODZENIA
Podziel się: