reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kurde aż zła jestem czemu nam tego nie zaproponowano. Przecież wiadomo że te 1500zl też byśmy wydali żeby mieć tą pewność. Przy następnej wizycie zapytam o to. Chyba że wyszli z założenia że jesteśmy młodzi ale z drugiej strony co to ma wspólnego z genetyka.
Kochana, jestes zla o kariotypy, ze wam nie zlecili, ale piszesz, ze cena badan genetycznych zarodkow to kosmos i dlatego nie robiliscie. Nie rozumiem twojego wzburzenia? Jak w waszych kariotypach wychodzi cos nie tak to zleca sie wlasnie pgs/pgd zarodkow. Czasem u rodzicow wychodzi ok a zarodek jest z wadami, bo np zle sie geny polaczyly, wiec koszt waszych kariotypow jest jak dla mnie wrecz zbednym kosztem :)
Btw sikalas na testy? :p

reklama
Dziewczynki jutro mam robić badanie cukru. Podpowiedzcie kochane tz mam iść na czczo poźniej wypiję glukozę. 24 tydz. Ciąży czy coś muszę jeszcze wiedzieć i o czyms pamiętać

Dziewczynki jutro mam robić badanie cukru. Podpowiedzcie kochane tz mam iść na czczo poźniej wypiję glukozę. 24 tydz. Ciąży czy coś muszę jeszcze wiedzieć i o czyms pamiętać
jak chcesz to weź sobie coś słonego kanapeczkę czy coś, to po badaniu po 2 h możesz dziabnąć i pozbyć się słodkiego uczucia mdłości - mi pomogło :)

@sssurykatka o ktorej wizyta?????? :)

@Kurcia jak to tylko kawa z mlekiem to spoto luz, mam nadzieje ze przy tym nic.cie nie boli? Ewentualnie proga sobie zbadaj bo jak Mieciu miala niski to jej leki zmienili przy takiej kawie z mlekiem
No nic nie boli...
Poczekam do jutra moze sie uspokoi bo na razie jakby juz coraz bielej...

Hej Laski,
nie mam nikogo dzisiaj wpisanego do kalendarza, chociaż pewnie jakieś bety czy inne badania będą miały miejsce. Za wszystkie Was trzymam kciuki.
Ostatnio mam młyn, tak więc jak którąś trzeba dopisać do kalendarza, to proszę piszcie wskazując mnie, bo inaczej może być mi trudno odnaleźć informację wśród postów. Dziękuję. :*

@Kurcia, co to się Kochana dzieje? Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. :*

Miłego dnia. :*

reklama
Kochana, jestes zla o kariotypy, ze wam nie zlecili, ale piszesz, ze cena badan genetycznych zarodkow to kosmos i dlatego nie robiliscie. Nie rozumiem twojego wzburzenia? Jak w waszych kariotypach wychodzi cos nie tak to zleca sie wlasnie pgs/pgd zarodkow. Czasem u rodzicow wychodzi ok a zarodek jest z wadami, bo np zle sie geny polaczyly, wiec koszt waszych kariotypow jest jak dla mnie wrecz zbednym kosztem :)
Btw sikalas na testy? :p

No jestem zła bo jak by nam zlecił ten cały kariotyp to byśmy już mieli jakiś tam pogląd. Chyba że ten kariotyp to grupa krwi morfologia INR APTT HIV HBS HCV KILA TOXOPLAZMA CMV RUBELLA i te wszystkie toksoplazmy i ureaplazmy

Do góry