reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wydaje mi się, że badanie genetyczne zarodków to coś innego, to chyba robią jak są inne wskazania. My placilismy razem 700zl (za mnie i za meza), na wynik czekaliśmy 8 tyg.
W jakiej klinice się leczysz?

Med art w Poznaniu. Nam wgle nie proponowali takich badań. Tylko proponowali badanie zarodków. Ale jak wyszło nam 5 blastocyst to musieli byśmy za to wywalić taka kasę że masakra :(

Ozis miałaś na dzisiaj nowy cel na rower? :D

Dziewczyny kuuuurna wy po rodzeństwo wracacie a ja wciąż tu gniję... no pora mi w końcu ruszyć tyłek :p

Bierdona może ty musisz apkę odinstaowac i zainstalować jeszcze raz czy coś? Bo nasze wywołania tez ci się nie wyświetlają czasem;)

To jest taki wynik graniczny, następnym razem sobie zrób krzywą.

yyy... top secret :D
Hehehehe no tak tak. Myślę sobie @dżoasia specjalnie podwoiła mój wynik to ja teraz pokaże :) 300 km to ja mam do was do Krk, chyba wpadnę na kawkę :)

Wydaje mi się, że badanie genetyczne zarodków to coś innego, to chyba robią jak są inne wskazania. My placilismy razem 700zl (za mnie i za meza), na wynik czekaliśmy 8 tyg.
W jakiej klinice się leczysz?
Badanie genetyczne za pakiet do 4 zarodków kosztuje w invikcie coś ok. 6000 PLN. My badaliśmy podstawowe najczęstsze wady. Można badać zarodki też w kierunku konkretnych chorób, ale to już są większe pieniądze. Jeśli ze stymulacji wyjdzie więcej niż 4 zarodki (blastocysty), to za każdy jeszcze się dobrych parę stów dopłaca. Za nasze kariotypy płaciliśmy ok 700 PLN.

reklama
Badanie genetyczne za pakiet do 4 zarodków kosztuje w invikcie coś ok. 6000 PLN. My badaliśmy podstawowe najczęstsze wady. Można badać zarodki też w kierunku konkretnych chorób, ale to już są większe pieniądze. Jeśli ze stymulacji wyjdzie więcej niż 4 zarodki (blastocysty), to za każdy jeszcze się dobrych parę stów na
dopłaca. Za nasze kariotypy płaciliśmy ok 700 PLN.

To u mnie cena jak za zboże :(

Do góry