reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Niestety, kochane, nie mam dobrych wieści...
słaby przyrost 13 dpt 84 mIU/ml, w 11 było 63 mIU/ml
także chyba koniec mojego krótkiego snu :(
lekarka jeszcze daje nadzieję, nie odstawiam leków, ale to byłby prawdziwy cud...
Przyrost nie powala rzeczywiście, ale jak dobrze liczę, to beta powinna być ok. 100. To mogą być wartości na pograniczu błędu laboratoryjnego. Ja jednak trzymam kciuki za dobry rozwój sytuacji! Chyba bym powtórzyła szybciej tą betę.

reklama
Ja przy endometriozie miałam 21 komórek. Wszystkie były trzymane do 5 dnia. I miałam 7 blastek. Udało się za 1 razem i 6 jeszcze na mnie czeka.
A którego stopnia masz endometriozę? Czytałam, że endometrioza może, ale nie musi pogarszać jakości komórek. Zależy gdzie jest umiejscowiona.

Kurka no! Kochana, może to chwilowe zawahanie... w środę się pewnie wyjaśni... bardzo bardzo mocno zaciskam kciuki! Ja na razie mam wynik tylko progesteronu - 42.
Sssurykaciu, mam nadzieję, że u ciebie lepsze wieści. Mocne kciuki za to.
Dziewczyny, a co myślicie o podaniu intralipidu?
Dziś mijają dwa tygodnie i powinnam powtórzyć kroplówkę, ale w tej sytuacji nie wiem, co robić.
Moja lekarka kazała zaczekać do środy i wtedy ewentualnie podać.
Myślicie, że to nie będzie za późno?

Dziewczynki, proszę spojrzeć na zdjęcie w moim avatarze... tak teraz wyglądam... A potem niech któraś się pofatyguje zebrać mnie z podlogi...
Ku przypomnieniu:
9 dpt 197
11 dpt 778
13 dpt 2907

18 dpt 24775...
Gratuluję... jak nic tam gdzieś jest drugie surykaciątko bo skąd ta beta by taka wielka była?

Dziewczynki, proszę spojrzeć na zdjęcie w moim avatarze... tak teraz wyglądam... A potem niech któraś się pofatyguje zebrać mnie z podlogi...
Ku przypomnieniu:
9 dpt 197
11 dpt 778
13 dpt 2907

18 dpt 24775...
Woooo matko, ale wynik, chyba nie tylko Ciebie trzeba będzie zbierać z podłogi:szok:,
Kochana teraz już na maxa musisz uwierzyć w kropk(a lub i)

reklama
Do góry