reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

@Never give up - jeszcze odpoczywam ale już niedlugo wracam na wojnę. A co u Ciebie ? Jak tam żyganko ?
Niunia ja mimo bardzo wysokiej bety zygalam może że dwa razy [emoji14]
U mnie objawem ciąży jest zdecydowanie sen :-)
Przedstawiam Wam moje 2,5cm szczęścia [emoji173] [emoji173] [emoji173]
20181108_201335.jpg

Załączniki

• 20181108_201335.jpg
    20181108_201335.jpg
    30,9 KB · Wyświetleń: 554
reklama
Wiecie może kiedy najlepiej po transferze zbadać progesteron ? Czy dawka 400mg dziennie dopochwowo jest ok czy Wy macie wyższe od lekarza ?

Wiecie może kiedy najlepiej po transferze zbadać progesteron ? Czy dawka 400mg dziennie dopochwowo jest ok czy Wy macie wyższe od lekarza ?
Ja miałam 300 mg dopochwowo i 300 doustnie. Po pierwszum progesteronie który zrobiłam w 11 dpt (wynik 46 ng/ml) dr powiedziała, ze można zrezygnować z jednej dawki dopochwowej lub doustnej, wybrałam dopochwową bo lutinus bardzo wypływa i to średnia przyjemność no i jest droższy

Chyba może tak być. Doktorka mi mówiła, że 6 mm to duży pęcherzyk jak na 13 dpt, więc może jeden wcześniej się zaimplantował... wiem, że zawracam gitarę tymi rozważaniami, ale mam mnóstwo czasu znienacka, a nie mam zupełnie z kim tak sobie podywagować, to Wy biedne musicie czytać te pierdolety :)
Halo halo ja juz pisałam ze u nas na pęcherzykowej był jeden pecherzyk a na serduszkowej [emoji173] [emoji173] i do samego końca różnica między malymi była 4-5 dni q wielkości.

No raczej chyba nie, u mnie jest 3 dniowy i blastka i widac te roznice na kazdym usg, ale wiem skad ona wynika. Lekarz mi powiedzial ze gdyby byly 2 blastki powinny sie rownomiernie rozwijac. Tyle z naszych dyskusji:)
U mnie były dwie blastki. Na pęcherzykowej jeden pecherzyk a na serduszkowej dwa bijące [emoji173] [emoji173] i do samego końca w wielkości u małych na każdej wizycie była 4-5 dni także jest to możliwe. Nawet na wizycie pęcherzykowej Lekarz mi mówił ze jest to rzadkie ale możliwe

reklama
Do góry