reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witam wszystkich!!!
Bardzo się ciesze, że znalazłam to forum :)
Właśnie jestem po trzeciej rozmowie z moim ginekologiem i będę podchodziła do IVF.Od wczoraj zaczęłam brać ovulastan i kwas foliowy.Ciągle o tym myślę.
Opiszcie mi prosze jak wygląda całe to przygotowanie.Proszę o pomoc czego mogę się spodziewać. Lekarz niby mi to wyjaśniał, ale jednak wolę jak opowie mi o tym ktoś kto przez to wszystko przeszedł.
Z góry bardzo dziękuję.
Witaj i rozgość się na forum. Nie wiem co chcesz wiedzieć? Myślę że pierwszą stymulację możesz przejsc tak zwyczajnie z marszu. Oczywiście trzeba brać kwas foliowy i o tej porze roku Wit. D.

Witaj i rozgość się na forum. Nie wiem co chcesz wiedzieć? Myślę że pierwszą stymulację możesz przejsc tak zwyczajnie z marszu. Oczywiście trzeba brać kwas foliowy i o tej porze roku Wit. D.
O witaminie D lekarz mi nic nie mówił ale dziedzię za informacje. Na pewno mi nie zaszkodzi. Następną wizytę mam 19-go i wtedy lekarz zadecyduje kiedy włączyć mi jakiś lek.

Hej,
dawno mnie tu nie było ....
Dziewczyny 3mam za Was wszystkie mocne ✊✊✊✊
Warto walczyć!!! Uda się, każdej z nas. Trzeba mocno w to wierzyć :)

@dżoasia a Ty co kobito? Kiedy przytulasz bliźniaki? :) :p
@Kurcia kiedy wizyta u gina? :)
@annemarie jak tam Kochana, rośniecie? :)
@Akatombo beta piękna! Jest ciąża więc dbaj o siebie i nie stresuj się nie potrzebnymi dodatkowymi betami :p
@Agniecha1508 kiedy Ty kobieto masz start albo transfer? :p
✊✊✊✊✊✊✊✊ za całą ekipę betujących! :) :) :)

reklama
To była wiadomość do @Kurcia.
"Betowanie" to w naszym slangu oznaczanie beta hcg - czyli hormonu produkowanego przez zaimplantowany zarodek :)
No tak...jeszcze nigdy nie miałam robionego HCG. Przez cały czas kiedy chciałam zajść w ciąże zawsze wcześniej pojawiały sie torbiele i tak przez 5 lat. Jestem po trzech laparotomiach i ostatnio miałam laparoskopię. Po tym wszystkim dowiedzialam się, że mam niedrożne jajowody a moje AMH to 0,35 Masakra

Do góry