Sol
Fanka BB :)
Któraś tutaj pytała.. @Ropuszka666Dziewczyny mam do oddania termin do Paśnika byłam wcześniej zapisana ale nie będę korzystać bo u mnie badania wyszły ok
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Któraś tutaj pytała.. @Ropuszka666Dziewczyny mam do oddania termin do Paśnika byłam wcześniej zapisana ale nie będę korzystać bo u mnie badania wyszły ok
Do 5 doby?
Dobrze ze zostal to znaczy ze silny chlop! Bedzie dobrze! Trzymam kciuki!
Wieczorkiem jakos.ponoc sms ma przyjsc jak beda[emoji4]Anetka - kiedy wyniki krewki?
Właściwie wiem o tym, ale... no własnie, nie wiem na co liczę. Po prostu chciałam mieć jeszcze nadzieję.Realnie patrząc na wynik bety to raczej nic z tego nie będzie Przykro mi.
Wieczorkiem jakos.ponoc sms ma przyjsc jak beda[emoji4]
Właściwie wiem o tym, ale... no własnie, nie wiem na co liczę. Po prostu chciałam mieć jeszcze nadzieję.
A w alabie wieczorem czasem 17U mnie w klinice sa kolo 12, dlatego się podpytuje. To trzymam dalej. [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Pewnie zalezy od rejonu, u mnie 2 lata. Pytalam wiec to pewna informacja. Mialam plan zeby po drugie wrocic z refundacja, ale okazalo sie, ze nie ma szans.Moja znajoma ma dwojke pięknych dzieci. Invitro i nie czekała nic - jest Hiszpanka. Mówię tylko na podstawie opinii znajomych, których mam w tych krajach.
Witam, jestem nowa dlatego krótko napiszę o sobie. Obecnie mam skończone 28lat, od ponad 3 lat staram się zajść w ciążę. Do tej pory miałam hsg, mnóstwo badań hormonalnych, laparoskopię zwiadowcza z chromitubacją. Jedyne co znaleziono to endometriozę minimalną. U męża morfologia 1% i mała ruchliwość plemników. 3 razy podeszliśmy do iui. 2 razy przeszliśmy In Vitro. Po pierwszym ivf nie powstał żaden zarodek z 6 zapłodnionych komórek.
w drugim ivf pobrano 11 komórek, mieliśmy 3 zarodki. W lipcu miałam transfer dwóch 3-dniowych mrożakow. Nie udało się. Obecnie jestem 9dpt 5 dniowego mrozaczka. B-hcg dziś <0,2. Powiedzcie czy jest jeszcze jakąkolwiek szansa na ciaze? Przez jakieś 40 cykli starań NIGDY nie zaszłam w ciążę. Nie mamy już mrozaczkow. Jestem przerażona na myśl o trzecim podejściu do ivf.
Weź dane od Ropuszki imię, nazwisko i datę ur plus kontakt telNo jasne termin tak jak pisałam wyżej. Tylko co teraz mam tam zadzwonić czy co?