O ktorej masz wizyte?Dzwoniłam, dr mówi że rzeczywiście szybko rośnie i też jest zaniepokojona, ale każe czekać do usg. Ja na szczęście mam tu lekarza swojego, który rozumie moje histerie i dziś wieczorem mnie przyjmie.
reklama
Mieciu85
Fanka BB :)
no jutro ide o 8.15 ale wynik to dopiero w piatek [emoji44]
To bedziemy czekac z Toba [emoji173]️
jolancik
A dobrze kojarzę że Kukiz ma 3 córki? Niech uważa i o nich pomyśli! Bo one jeszcze młode i nie wiadomo czy nie będą potrzebowały "takiej" pomocy...Ja juz od jakiegos czas powtarzam, ze jak Kukiza spotkam kiedys to mu w twarz napluje. Za in vitro wlasnie.
No jasne termin tak jak pisałam wyżej. Tylko co teraz mam tam zadzwonić czy co?Hej aktualne ? Bo ja baaaardzo chętna [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
lafantynka
Mieciu85
Dziewczyny przedstawiam Wam mojego 200gramowego skarbeczka[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Piekny [emoji173]️[emoji173]️
Ropuszka666
No jasne termin tak jak pisałam wyżej. Tylko co teraz mam tam zadzwonić czy co?
Kochana priv [emoji846]
misis188
U mnie konieczne były i szczepienia i wlewy z intralipidu a on mi tego zabronil. Takie samo jak Pasnik mial zalecenia Sydor ale i tak wujek Jarek to nr 1Misis to zupełnie jak ja!
Zaczełam od Sachy,szczepienia i nic nie pomogło..
Teraz prowadzi mnie Paśnik,czekam na wyniki i zobaczymy.
A u Ciebie pomógł intralipid?
A znajoma ma w tym tygodniu wizyte u Sydora wlasnie.
Ok zatem szukam dla niej terminy u Was do Paśnika-będzie szybciej.
reklama
misis188
Nas gdzies wszystko ok 100 tys kosztowało. Badania, 5 procedur. Do pewnego momentu prowadzilam rozliczenie, potem wolalam juz nie patrzec na kwoty cale szczescie mialam pomoc finansową od rodziny-gdzies 1/4 kwoty3 IUI, 3 procedury IMSI
, 6 criotransferów, mrożenie zarodków i oocytów, leki do stymulacji, leki okołotransferowe, badania (w tym genetyczne i immunologiczne), wizyty. Ziarnko do ziarnka...
Podziel się: