reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Co za bzdura. To jak zapłodnią tylko jedną komorkę, a transfer trzeba będzie odroczyć ze względu na hiperkę, to zniszczą ten zarodek bo będzie zakaz mrożenie? Zgraja debili oderwanych od rzeczywistości. Jeszcze jakby finansowali całe leczenie to mogliby się ciut wtrącać. U mnie poddano zapłodnieniu 28 komórek, z czeko mam 1 dziecko i zostały 4 mrożaki (w tym 2 rokująco bardzo kiepsko). Jakbym miała zapładniać te kom pojedyńczo (stymulacja, punkcja, zapłodnienie) to potrzebowałabym kilku milionów zł, a tak to "jedynie" ok 60 tyś zł.

Co za bzdura. To jak zapłodnią tylko jedną komorkę, a transfer trzeba będzie odroczyć ze względu na hiperkę, to zniszczą ten zarodek bo będzie zakaz mrożenie? Zgraja debili oderwanych od rzeczywistości. Jeszcze jakby finansowali całe leczenie to mogliby się ciut wtrącać. U mnie poddano zapłodnieniu 28 komórek, z czeko mam 1 dziecko i zostały 4 mrożaki (w tym 2 rokująco bardzo kiepsko). Jakbym miała zapładniać te kom pojedyńczo (stymulacja, punkcja, zapłodnienie) to potrzebowałabym kilku milionów zł, a tak to "jedynie" ok 60 tyś zł.
O to im chodzi zeby wykonczyc in vitro, w bialych rekawiczkach:wściekła/y:

Nie boj sie do hiperki nie dopuszcza bo stymulacji nie bedzie skoro ma byc 1 komorka pobrana[emoji5]

reklama
Jestem ciekawa co zrobi taki jeden z drugim debilem, jak w rodzinie był by problem. Nie życzę nikomu , ale k**wa mac przestaną oni w końcu ludziom w dupy zaglądać. Chyba to za ich pieniądze, aby tylko ludziom życie uprzykrzyć. Nerw mnie szarpnął.
Jak to co zrobi? Wyśle zagranicę na leczenie bez ograniczeń. Podobnie jak z niechcianą ciążą córki, lub wadliwym genetycznie płodem. W myśl zasady co wolno wojewodzie to nie tobie...
Zgraja obłudników. Aż się wk...łam z rana.

Do góry