reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dla mnie Pis pomaga ale tzw dziecioroba ktorym sie dupy nie chce ruszac i isc do pracy. Zeykly podatnik na nich pracuje. Ok do 3 proxedur sa leki refundowane. A tak naprawde jak na zachodzie powinno byc to za darmo. Co maja powiedziec kobiety ktorym sie nie udalo przez te 3 razy? Znam wiele takich przypadkow. Wiec nie moge wie z toba zgodzic odnosnie tego jaki wspanialy jest dla nas PIs
Dokladnie. Ja mialam 5 procedur ti leki bolaly jak się je kupowalo w aptece

reklama
Zakaz mrożenia?
Ja nie miałam ani jednego świezego transferu. Zawsze było ryzyko hiper. I co wtedy? Zniszczyć zarodki?
Debile nie mają pojęcia o tym jak wygląda cała procedura, głoszą czcze hasła pod katolską publiczkę, merytorycznie zero.
Spokojnie laski, to nie ma prawa przejść.
Jezeli to przejdzie to nie beda robic pewnie silnej stymulacji tylko jakas minimalna i beda pobierac tylko 1 komorke do zaplodnienia....

Ja piernicze, co te bezmozgi wymysla w nastepnej kolejnosci... zaczna nas na stosie palic. Juz nie mowiac o in vitro, ale Dziwi mnie, ze np KD w Polsce jest jesze dozwolone przy tych rzadach.
No mi Lewy mowil ze to kwestia czasu i ze jak cos trzeba sie spieszyc z decyzja bo niedlugo bedzie to zapewne zabronione

Anetko, a powiedz mialas skierowanie od lekarza na te dwie krzywe: cukrowa i insulinowa? Nie wiem czy dobrze kojarze, ale chyba punkty pobran wymagaja jakiegos papierka od lekarza. To czeka Cie dzis dlugie posiedzenie w labie.
Nieustannie mocne kciuki za Twoja bete Kochana [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Nie mialam robie to na wlasna reke i robilam bez obciazenia

Witam was
Dziewczyny , pisze i imieniu znajomej .
Wiecie może jakie są wskazania by menopur i puregon były refundowane ? Ja niestety miałam wszytsko płatne 100% i nie orientuje się w tym a chciała bym jej pomóc

reklama
No mi Lewy mowil ze to kwestia czasu i ze jak cos trzeba sie spieszyc z decyzja bo niedlugo bedzie to zapewne zabronione

Najwyzej zawsze sa Czechy, ale mam nadzieje, ze te otepiale mozgi w koncu zostana odsuniete od wladzy zanim to nastapi. My to w ogole bez slubu do tego kd, kriotransfer, nie wiem jak to w Polsce moglo przejsc przy tych rzadach!

Do góry