reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochana, jest w Londynie labolatorium HCA Laboratories, ktore wykonuje specjalistyczne badania rowniez w zakresu immunologii.

Link do: HCA UK Laboratories

W ponozszym linku znajdziesz badania, ktore maja w standardzie, ale ja np robilam tam tez rzeczy, ktore nie sa na liscie bo oni probki nawet do Chicago odsylaja, tak bylo w przypadku moich, najlepiej zadzwonic i dopytac bo na tej liscie kir nie ma. Zeby wykonali badanie pomimo, ze jest to platne to chca skierowanie od lekarza, moze byc np od prywantego polskiego lekarza w uk, z czym nie ma problemu.

https://www.hcahealthcare.co.uk/-/media/pdfs/hca-uk-labs-facility-user-guide-2017.pdf

Najlepiej jest dzwonic pod ponizszy numer telefonu, poniewaz na stronie jest kilka numerow kontaktowych.
HCA Laboratories
Outpatients Services
111 Harley Street
London
W1G 6AW
T: +44 (0)20 7224 2565

Jest jeszcze panstwowy szpital addenbrooke’s w cambridge, ale nie wiem czy z ulicy tam wejdziesz np z prywatnym skierowaniem od lekarza czy musi byc od konsultanta ze szpital np, ale moze warto zadzwonic bo oni na pewno robia kiry.
Link do: Histocompatibility and Immunogenetics (Tissue Typing) | Addenbrooke's Hospital | Cambridge University Hospitals
Mieciu z ciebie to je granat❤️Wielkie dzieki

Sache niech sobie daruje!!! Ma wysokie NK ns ktore na pewno intralipid. Ja szczepilam sieu Sachy i zrobil mi metlik w glowie twierdzac ze szczepienia wszysrko naprawia i nie moge ibtralipidu co bylo bzdura. Jak masakra z terminami u doc Pasnika niech umowi sie do Sydora-przyjmuje w Krakowie i w Katowicach w Gyncentrum. On u mnie mial takie same zakecenia jak doc Pasnik z tym ze nie ma z nim takiego kontaktu jak z docentrm. A sache na prawde odradzam. Ja niestety zaczęłam od niego

Misis to zupełnie jak ja!
Zaczełam od Sachy,szczepienia i nic nie pomogło..
Teraz prowadzi mnie Paśnik,czekam na wyniki i zobaczymy.
A u Ciebie pomógł intralipid?
A znajoma ma w tym tygodniu wizyte u Sydora wlasnie.
Ok zatem szukam dla niej terminy u Was do Paśnika-będzie szybciej.

wy tu gadu gadu a polityce a przyszly w koncu moje wyniki z poniedzialku 3dpt

IMG_4364.JPG

co myslicie?

Załączniki

• IMG_4364.JPG
    IMG_4364.JPG
    908,8 KB · Wyświetleń: 487
reklama
Do góry