reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochana, jest w Londynie labolatorium HCA Laboratories, ktore wykonuje specjalistyczne badania rowniez w zakresu immunologii.

Link do: HCA UK Laboratories

W ponozszym linku znajdziesz badania, ktore maja w standardzie, ale ja np robilam tam tez rzeczy, ktore nie sa na liscie bo oni probki nawet do Chicago odsylaja, tak bylo w przypadku moich, najlepiej zadzwonic i dopytac bo na tej liscie kir nie ma. Zeby wykonali badanie pomimo, ze jest to platne to chca skierowanie od lekarza, moze byc np od prywantego polskiego lekarza w uk, z czym nie ma problemu.

https://www.hcahealthcare.co.uk/-/media/pdfs/hca-uk-labs-facility-user-guide-2017.pdf

Najlepiej jest dzwonic pod ponizszy numer telefonu, poniewaz na stronie jest kilka numerow kontaktowych.
HCA Laboratories
Outpatients Services
111 Harley Street
London
W1G 6AW
T: +44 (0)20 7224 2565

Jest jeszcze panstwowy szpital addenbrooke’s w cambridge, ale nie wiem czy z ulicy tam wejdziesz np z prywatnym skierowaniem od lekarza czy musi byc od konsultanta ze szpital np, ale moze warto zadzwonic bo oni na pewno robia kiry.
Link do: Histocompatibility and Immunogenetics (Tissue Typing) | Addenbrooke's Hospital | Cambridge University Hospitals
Mieciu z ciebie to je granat❤️Wielkie dzieki

Sache niech sobie daruje!!! Ma wysokie NK ns ktore na pewno intralipid. Ja szczepilam sieu Sachy i zrobil mi metlik w glowie twierdzac ze szczepienia wszysrko naprawia i nie moge ibtralipidu co bylo bzdura. Jak masakra z terminami u doc Pasnika niech umowi sie do Sydora-przyjmuje w Krakowie i w Katowicach w Gyncentrum. On u mnie mial takie same zakecenia jak doc Pasnik z tym ze nie ma z nim takiego kontaktu jak z docentrm. A sache na prawde odradzam. Ja niestety zaczęłam od niego

Misis to zupełnie jak ja!
Zaczełam od Sachy,szczepienia i nic nie pomogło..
Teraz prowadzi mnie Paśnik,czekam na wyniki i zobaczymy.
A u Ciebie pomógł intralipid?
A znajoma ma w tym tygodniu wizyte u Sydora wlasnie.
Ok zatem szukam dla niej terminy u Was do Paśnika-będzie szybciej.

wy tu gadu gadu a polityce a przyszly w koncu moje wyniki z poniedzialku 3dpt

IMG_4364.JPG

co myslicie?

Załączniki

• IMG_4364.JPG
    IMG_4364.JPG
    908,8 KB · Wyświetleń: 492
reklama
Do góry