annemarie
Fanka BB :)
Ropuszka szukala na gwalt( chyba)Dziewczyny mam do oddania termin do Paśnika byłam wcześniej zapisana ale nie będę korzystać bo u mnie badania wyszły ok
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ropuszka szukala na gwalt( chyba)Dziewczyny mam do oddania termin do Paśnika byłam wcześniej zapisana ale nie będę korzystać bo u mnie badania wyszły ok
Mieciu z ciebie to je granatWielkie dziekiKochana, jest w Londynie labolatorium HCA Laboratories, ktore wykonuje specjalistyczne badania rowniez w zakresu immunologii.
Link do: HCA UK Laboratories
W ponozszym linku znajdziesz badania, ktore maja w standardzie, ale ja np robilam tam tez rzeczy, ktore nie sa na liscie bo oni probki nawet do Chicago odsylaja, tak bylo w przypadku moich, najlepiej zadzwonic i dopytac bo na tej liscie kir nie ma. Zeby wykonali badanie pomimo, ze jest to platne to chca skierowanie od lekarza, moze byc np od prywantego polskiego lekarza w uk, z czym nie ma problemu.
https://www.hcahealthcare.co.uk/-/media/pdfs/hca-uk-labs-facility-user-guide-2017.pdf
Najlepiej jest dzwonic pod ponizszy numer telefonu, poniewaz na stronie jest kilka numerow kontaktowych.
HCA Laboratories
Outpatients Services
111 Harley Street
London
W1G 6AW
T: +44 (0)20 7224 2565
Jest jeszcze panstwowy szpital addenbrooke’s w cambridge, ale nie wiem czy z ulicy tam wejdziesz np z prywatnym skierowaniem od lekarza czy musi byc od konsultanta ze szpital np, ale moze warto zadzwonic bo oni na pewno robia kiry.
Link do: Histocompatibility and Immunogenetics (Tissue Typing) | Addenbrooke's Hospital | Cambridge University Hospitals
Mam nadzieje, ze masz racje Motylku. Co nie zmienia faktu, ze dla osob zaczynajacych procedure, ograniczenie ilosci komorek zaplodnianych do jednej, to nieporozumienie..
Sache niech sobie daruje!!! Ma wysokie NK ns ktore na pewno intralipid. Ja szczepilam sieu Sachy i zrobil mi metlik w glowie twierdzac ze szczepienia wszysrko naprawia i nie moge ibtralipidu co bylo bzdura. Jak masakra z terminami u doc Pasnika niech umowi sie do Sydora-przyjmuje w Krakowie i w Katowicach w Gyncentrum. On u mnie mial takie same zakecenia jak doc Pasnik z tym ze nie ma z nim takiego kontaktu jak z docentrm. A sache na prawde odradzam. Ja niestety zaczęłam od niego
Niektórym stymulacja potrzebna nawet do jednej komórki. No i nie zmienia to faktu że to idiotyzm.Nie boj sie do hiperki nie dopuszcza bo stymulacji nie bedzie skoro ma byc 1 komorka pobrana[emoji5]
Dziewczyny jest przewaga pisu wiec moze to przejsc...mysle ze jak juz to mamy jeszcze 3 moesiace.chyba trzeba zagescic ruchy [emoji21]
3 IUI, 3 procedury IMSI@Iskra_82 oooo jejkuuuu!!! Za co zapłaciłaś 80 tyś??!!! To jakaś masakra!!!
wy tu gadu gadu a polityce a przyszly w koncu moje wyniki z poniedzialku
Zobacz załącznik 914468
co myslicie?
Dziewczyny mam do oddania termin do Paśnika byłam wcześniej zapisana ale nie będę korzystać bo u mnie badania wyszły ok