reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dobra, w rzerwie iędzy odcinkami serialu (bo czekamy jeszcze na Małgosię) idę zarobić ciacho na piernik. Taka próba przed świętami, do to dojrzewający jest. Robiła któraś z Was kiedyś? Bo wygląda czadersko, komentarze są mega pozytywne, aaale jakoś mi nie leży to, że on z surowymi jajami ma dojrzewać 4-6 tygodni w lodówce :o:o:o
Link do: Piernik staropolski | Moje Wypieki

Jezu gdyby oni wiedzieli ile ludzi stresują tymi wynikami,to by pewnie jako pierwsze te próbki badali. Następnym razem musisz dać im znać,że to są mega ważne wyniki rangi międzynarodowej. :*
Serialu ciag dalszy
blastka
7 dpt 16.03
9 dpt 32.08
11 dpt 57.35
13 dpt 125.10
Ufffff,kamień spadł mi z serca. Ponad 100% przyrostu. Kurczątko wzięło się do roboty ♡

reklama
Do góry